HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους 20.000 οι fans του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, άλλα τόσα τα ευχαριστώ μας

Περισσότεροι από 20.000 fans, εμπιστεύονται  για τη ενημέρωσή τους και στα social media,  το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το πρώτο και κορυφαίο ειδησ...

Περισσότεροι από 20.000 fans, εμπιστεύονται για τη ενημέρωσή τους και στα social media, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το πρώτο και κορυφαίο ειδησεογραφικό portal των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας. 
Για όλους όσους δουλεύουν καθημερινά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS οι 20.000 fans είναι μια ηθική επιβράβευση, ότι είστε φίλοι μας, κάτι που το συγκεκριμένο site προσπαθεί καθημερινά να κερδίζει, αφού η σχέση ανάμεσα στο kalavrytanews.com και το κοινό του, στήθηκε πάνω σε αρχές που διέπουν σχέσεις όπως η φιλία: ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμεσότητα, επικοινωνία.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" απο όλους μας και μια ακόμη μεγαλύτερη υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να γεμίζουμε το Timeline τους, με... ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις της κάθε ημέρας, έγκυρα και έγκαιρα όπως κάνουμε 10 χρόνια τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.