HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "Μαζί για τα Καλάβρυτα" για το Τοπικό Καλαβρύτων

Ανακοίνωση του κοινοτικού συνδυασµού Καλαβρύτων Η ιστορική και μαρτυρική μας Πόλη, τα Καλάβρυτά μας και στα χρόνια της τεράστιας οικον...



Ανακοίνωση του κοινοτικού συνδυασµού Καλαβρύτων
Η ιστορική και μαρτυρική μας Πόλη, τα Καλάβρυτά μας και στα χρόνια της τεράστιας οικονομικής κρίσης που ζήσαμε συνέχισαν ν’ αναπτύσσονται και να προοδεύουν.
Η κατασκευή και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του ιστορικού κέντρου, η ολοκλήρωση των επί χρόνια “γιαπιών”, του νέου δημαρχείου και του πολύκεντρου πολιτιστικού κέντρου, το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και η δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης, η βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών μας κτιρίων, των παιδικών χαρών και του δημοτικού σταδίου, η πρωτοφανής αύξηση της επισκεψιμότητας και της τουριστικής κίνησης, η αναβάθμιση και άριστη λειτουργία του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και η σύγχρονη, οικονομική και αποδοτική λειτουργία του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, είναι, μερικά μόνο, από τα έργα και τις δράσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια της κρίσης και επιβεβαιώνουν, αυτή, την πρόοδο.

Για να συνεχισθεί, να μην σταματήσει ούτε να μειώσει ρυθμούς αλλά να προχωρήσει, ακόμη περισσότερο και ακόμη γρηγορότερα, η ανάπτυξη και η πρόοδος της Πόλης μας, χρειάζεται την κοινή δράση, τη συμμετοχή, το συλλογικό αγώνα, την προσήλωση στον κοινό στόχο και τη συνεργασία, όλων των κατοίκων μας.

Θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς, στο συλλογικό αυτό στόχο, τη συνέχιση και την προώθηση της ανάπτυξης και της προόδου των Καλαβρύτων, δημιουργήσαμε τον κοινοτικό συνδυασμό, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, που αποτελείται από καταξιωμένους συμπολίτες μας, μεγαλύτερους και νεότερους, με πολύτιμη εμπειρία και νεανική ορμή και με ειλικρινή και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην πόλη μας.

Στις κοινοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ζητούμε τη στήριξη, τη δύναμη και την ψήφο των συμπολιτών μας Καλαβρυτινών, ώστε ΜΑΖΙ τους και με τη συμμετοχή τους ν’ αγωνισθούμε και να κάνουμε τα Καλάβρυτα, μια Πόλη,
που συνεχώς αναπτύσσεται, προοδεύει, γίνεται καλύτερη και ομορφότερη. Με την πολύχρονη εμπειρία, που διαθέτουμε, στην αποτελεσματική διαχείριση των κοινών της Πόλης μας, τις γνώσεις μας και την αγάπη μας, γι’ αυτήν, ΜΑΖΙ με τους συμπολίτες μας, θα διεκδικήσουμε από τη Δημοτική Αρχή, που θα εκλεγεί, να δώσει και να κάνει, επιπλέον, έργα στα Καλάβρυτα, όσα περισσότερα μπορεί και όσα αξίζουν και αναλογούν στη θέση τους, ως Πρωτεύουσα του Δήμου μας, στην ιστορία τους και στη μαρτυρικότητά τους.

Συμπολίτες συμπολίτισσές μας, νέες και νέοι μας, Καλαβρυτινοί:

Πάμε, όλοι, ΜΑΖΙ, να κάνουμε την Πόλη μας, την Πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε, μια πόλη προόδου, ανάπτυξης και πολιτισμού, μια πόλη αντάξια της μεγάλης της ιστορίας, μια πόλη καλύτερη και ομορφότερη.

Πάμε, όλοι, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, “Τα Καλάβρυτα τα παλιά, τ’ αξέχαστα”.
Πάμε, ΜΑΖΙ, με:

  • Τον Ηλία Αρμπή του Νικολάου, επιχειρηματία, καταστήματα ΕΝΤΕΧΝΟ και ΤΟ ΣΤΕΚΙ στον πεζόδρομο,
  • το Δημήτρη Καράμπελα του Νικολάου, πτυχιούχο Παντείου Πανεπιστημίου, Εκπαιδευτή οδήγησης,
  • την Ευσταθία Κάτρη του Κωνσταντίνου, Πτυχιούχο κοινωνικής ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου,
  • τη Βασιλική Μάρκου του Παναγιώτη, ιδιωτική υπάλληλο,
  • τη Βασιλική Μπαρέλλου – Φιλιππακοπούλου του Γεωργίου, ελεύθερο επαγγελματία, κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων στον πεζόδρομο,
  • την Παναγιώτα Σαμαρτζοπούλου – Χαμακιώτη του Βασιλείου, ιδιωτική υπάλληλο στην επιχείρηση ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ,
  • το Βαγγέλη Σιάτο του Κωνσταντίνου, επιχειρηματία, παραγωγή τυροπιτών, σφολιατοειδών,
  • τον Αντώνη Τριανταφύλλου του Κωνσταντίνου, επιχειρηματία, εστιατόριο – ταβέρνα στη Ζαχλωρού και

για να φέρουμε τη Νίκη, τη Νίκη της Πόλης μας, τη Νίκη των Καλαβρύτων 

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.