HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Σημέλα Καράμπελα υποψήφια με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Σημέλα  Καράμπελα   Καθη...

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Σημέλα  Καράμπελα   Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  !

« …τα Καλάβρυτα είναι μια περιοχή με απίστευτη ομορφιά με ιστορία με δυνατότητες τόσο στην  παραγωγή όσο και στον τουρισμό και τον πολιτισμό !  
Με τον Σπύρο Θεοχάρη θα συμπορευτούμε στις επόμενες εκλογές για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια καινοτόμα δράση που θα αλλάξει ριζικά την ροή της περιοχής μας σε πολλά επίπεδα !
Με μια μεγάλη ομάδα συνεργατών και με συστηματική δουλειά  έχουμε εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιληπτικά κατατέθηκε πρίν λίγες μέρες με τον τίτλο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ  ΔΙΑΤΡΟΦΗ»  και  βασικό στόχο έχει να οριοθετήσει και να ταχτοποιήσει την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων μας ως σημείο αναφοράς ενός άλλου τρόπου ζωής που βασίζετε στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί» αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα  την σημασία της άθλησης και της ευεξίας …....» 

Η Σημέλα Σπ. Καράμπελα  από το Δροσάτο είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και  έγγαμη με δύο παιδιά  .

«….. Επειδή πιστεύω ότι όλοι οι νέοι άνθρωποι που θέλουμε ο τόπος μας να αρχίσει μια άλλη πορεία  δεν μπορούμε να παραμένουμε απαθείς !
 Επιλέγω από την σιωπή τον λόγο και τις προτάσεις και από την αδράνεια την δράση  που θα δώσει ΑΝΑΣΑ και κίνηση στον οργανισμό των Καλαβρύτων για να δημιουργήσει  ..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.