HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι μαθητές του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων γνώρισαν τα μονοπάτια του τόπου μας

Το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, τον 4ο περίπατο του σχολικού έτους. Οι μαθητές επέλεξαν ανάμεσα ...

Το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, τον 4ο περίπατο του σχολικού έτους. Οι μαθητές επέλεξαν ανάμεσα σε δύο προορισμούς και αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αντίστοιχες διαδρομές/ επιλογές τους. ‘Όσοι επέλεξαν την επίσκεψη τους στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων είχαν την χαρά να αθληθούν τόσο σε ομάδες όσο και ατομικά στα αθλήματα του τένις, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Οι υπόλοιποι είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν και να απολαύσουν την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, με διαδρομή από το σχολείο προς τον Κλοκό, διασχίζοντας τον δασικό δρόμο του Αγ.Αθανασίου Βραχνίου, επιστρέφοντας στο σχολείο. Αυτή η διαδρομή έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές αλλά και στους συνοδούς καθηγητές, να γνωρίσουν τα μονοπάτια του τόπου τους και να εξερευνήσουν τη φύση. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια των αισθήσεων σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής μέσα στο δάσος.
Αναμφισβήτητα αποτέλεσε έναν εποικοδομητικό περίπατο μες στην μονοτονία και την πίεση της καθημερινότητας καθώς οι μαθητές επέστρεψαν ανανεωμένοι, παρά την κούραση των δέκα περίπου χιλιομέτρων με τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχιση της σχολικής χρονιάς και έχοντας ασκηθεί, έχοντας γνωρίσει τον τόπο τους, με νέες βιωματικές εμπειρίες στην ομαδικότητα και τη συνεργασία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.