Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κυριακή των Βαΐων με Χειροτονία Διακόνου (ΦΩΤΟ)

Νέο Διάκονο απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας. Σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμ...

Νέο Διάκονο απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας. Σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, η εις διάκονον χειροτονία του π. Σταματίου Παπαδημητρόπουλου. Ο π. Σταμάτιος έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή διακονία από εδώ και στο εξής.

Στο μυστήριο της χειροτονίας παρέστη ο πνευματικός του καθοδηγητής Καλλίνικος Πουλής, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Ιερώνυμος Κάρμας, ο προιστάμενος του Ιερού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο εφημέριος του Ναού π. Δημήτριος Τζελέπης και Ιερείς και Διάκονος της καθ' ημάς Μητροπόλεως, οι γονείς,η πρεσβυτέρα και συγγενείς του νέου Διακόνου. Παρέστη ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Αγγελόπουλος, ο τ. Βουλευτής και υπ. δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Τσενές και πολλοί άλλοι.
Ο νεοχειροτονηθείς, εκφράζοντας τις πλέον θερμές ευχαριστίες του αλλά και την υιική αφοσίωσή του στον Επίσκοπο και τους παρευρισκόμενους Πατέρες, κατέθεσε με απλότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, ενώ κλήρος και λαός αναφώνησαν το "Άξιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.