Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας, με την κωδική ονομασία «ΞΕΝΟΚΛΗΣ 2019», στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ...

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας, με την κωδική ονομασία «ΞΕΝΟΚΛΗΣ 2019», στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με συμμετοχή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών και της 6ης Ε.Μ.Α.Κ., σε συνεργασία με το προσωπικό του νοσοκομείου, το Ε.Κ.Α.Β. και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, έπειτα από εκδήλωση σεισμικής δόνησης, προκλήθηκε πυρκαγιά στο χώρο των μαγειρείων με εγκλωβισμένο-τραυματισμένο άτομο, το οποίο διεσώθη και του παρασχέθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια. Ένα άλλο άτομο αποκλείστηκε στην ταράτσα του κτιρίου, όπου με τη χρήση κλιμακοφόρου πυροσβεστικού οχήματος παρελήφθη με ασφάλεια. Τέλος λόγω μερικής κατάρρευσης του κτιρίου εγκλωβίστηκε ένας μικρός νοσηλευόμενος, ο οποίος εντοπίστηκε από τον διασωστικό ανιχνευτικό σκύλο της 6η Ε.Μ.Α.Κ και τον συνοδό του και απεγκλωβίστηκε από Πυροσβέστες της ίδιας μονάδας (6η Ε.Μ.Α.Κ).
Στην άσκηση, εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.