Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Ψηφοδέλτιο Γιώργου Λαζουρά, στη Δημοτική Ενότητα Αροανίας

Τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμό Γιώργου Λαζουρά, για την Δ.Ε.Αροανίας, ανακοινώθηκαν. Η ανακοίνωση του συνδυ...

Τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμό Γιώργου Λαζουρά, για την Δ.Ε.Αροανίας, ανακοινώθηκαν.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού "Συνεργασία για τον Δήμο Καλαβρύτων" έχει ως εξής:

"Η πορεία προς τη Νίκη, συνεχίζεται και περνά και από την Αροανία. Το Ψηφοδέλτιο της Νίκης, του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά, στη Δημοτική Ενότητα Αροανίας. Θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; ΜΑΖΙ, ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ, δημιουργήσαμε και σταθήκαμε όρθιοι στην περίοδο της κρίσης, ΜΑΖΙ, συνεχίζουμε, ΜΑΖΙ, προχωράμε μπροστά και δε γυρίζουμε πίσω.
Μετά τη Δάφνη και τη Δημοτική Ενότητα Παΐων, απ’ όπου, ξεκίνησε η πορεία του συνδυασμού μας, προς τη Νίκη, με την ανακοίνωση, των τριών (3) υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων, η πορεία μας αυτή, προς τη Νίκη, συνεχίζεται και περνά, σήμερα και από τα Τριπόταμα (την Ψωφίδα) και τη Δημοτική Ενότητα – εκλογική περιφέρεια Αροανίας, για την οποία, ανακοινώνουμε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου, αδέσμευτου, καθαρά αυτοδιοικητικού, συνδυασμού μας «ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά, οι οποίοι είναι:


1 Ο Παναγιώτης (Τάκης) Αθανασόπουλος του Γεωργίου, ηλεκτρολόγος, από το Σοπωτό (Αροανία).
2 Ο Σπήλιος Βλάχος του Γεωργίου, επαγγελματίας, από τα Τριπόταμα.
3 Ο Παναγιώτης Καυγάς του Νικολάου, έμπορος, από τα Αγράμπελα.
4 Κώστας Νικολόπουλος – Καμενιανίτης, πρώην υπάλληλος ΗΣΑΠ, συγγραφέας, από τους Καμενιάνους.
5 Ο Πέτρος Μπάρκουλας του Γεωργίου, επαγγελματίας, από τις Σειρρές και
6. Η Παναγούλα Σμυρνή του Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος, από το Αγρίδι.

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος, ο Σπήλιος Βλάχος, ο Παναγιώτης Καυγάς, ο Κώστας Νικολόπουλος – Καμενιανίτης και η Παναγούλα Σμυρνή, συνδημότες μας από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας, όλοι τους, καταξιωμένοι, στα επαγγέλματα τους και με πλούσια κοινωνική, αυτοδιοικητική και συλλογική προσφορά, απαρτίζουν το, πλήρες, ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.

Στον, ανεξάρτητο, ενωτικό και καθαρά αυτοδιοικητικό αυτό, συνδυασμό μας συμπορεύονται και αγωνίζονται, μαζί μας, οι παραπάνω υποψήφιοι δημοτικοί μας σύμβουλοι, καταξιωμένοι συμπολίτες μας, που έχουμε μεν, διαφορετικές, πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, αλλά, μας συνδέει, μας ενώνει και μας εμπνέει η κοινή αγωνία για το μέλλον της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας και του Δήμου μας, για την ανάπτυξή του και την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μας και για την καθιέρωση, ισχυροποίηση, διεύρυνση και εμπέδωση της Νέας Εποχής, στον τόπο μας.

Το σημαντικό έργο, που επιτελέσαμε, στο Δήμο Καλαβρύτων και στη Δημοτική Ενότητα Αροανίας, (κατασκευή πλατείας Αγριδίου, έργα βελτίωσης και συντήρησης της οδοποιίας και της ύδρευσης, σε όλα σχεδόν τα χωριά της Δ.Ε. Αροανίας, οριστικό και αμετάκλητο κλείσιμο της χωματερής Αγριδίου, επαρκής δημοτικός φωτισμός όλων των χωριών, τακτική και ανελλιπής αποκομιδή των απορριμμάτων, συντήρηση και βελτίωση των λειτουργούντων σχολικών κτιρίων, τακτικοί καθαρισμοί αγροτικών δρόμων, κ.α.) στη δυσκολότερη περίοδο που πέρασε η χώρα μας, από το 1950 και εντεύθεν, στο καμίνι, δηλαδή της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, όταν, με περιορισμένους και μειωμένους, απ’ όσους πριν το 2010, πόρους, καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία, το Δήμο μας και τη Δ.Ε. Αροανίας, όρθια και χωρίς ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, τα νέα έργα που έχουμε σχεδιάσει, προγραμματίσει και υλοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, έργα διαμόρφωσης και συντήρησης δημοτικών και αγροτικών δρόμων και παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε. Αροανίας, δράσεις τουριστικής ανάπτυξης και προβολής και πολλά άλλα, καθώς και τα νέα, που προτείνουμε, για τη νέα δημοτική περίοδο, όπως, η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού στα Τριπόταμα και πολλά άλλα, αποτελούν, τα τεκμήρια της Νέας Εποχής, που φέραμε στο Δήμο μας και τα στέρεα και ασφαλή θεμέλια, της βιώσιμης ανάπτυξης, της περιοχής της Δ.Ε. Αροανίας και της ευημερίας των κατοίκων της.

Με τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ακηδεμόνευτο και καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, χτίζοντας πάνω σε, όσα, βρήκαμε, με το έργο μας, τις δράσεις μας και το πρόγραμμά μας, με τη Συνεργασία όλων των πολιτών μας, φέραμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας και αγωνιζόμαστε και επιδιώκουμε ν’ αναμετρηθούμε με το μέλλον, αφίνοντας, πίσω το παρελθόν και τ’ απομεινάρια του.

Ένα μέλλον,  συνεχούς προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για το Δήμο μας και τη δημοτική ενότητα Αροανίας και μια Νέα Εποχή, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, της 26ης  Μαΐου 2019, αποτελούν, σταθμό και είναι, κρίσιμες, για το εάν, θα προχωρήσει η Δημοτική Ενότητα Αροανίας και ο Δήμος μας μπροστά και θα συνεχισθεί το αποτελεσματικό και σημαντικό έργο που, μέσα στην κρίση, επιτελέσαμε ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν, στα προβλήματα, τα βάρη και τα χρέη που μας κληροδότησε και στ’ απομεινάρια του.

Είναι, ουσιαστικά, μια δημοκρατική διαπάλη, μια σύγκρουση ιδεών, πρακτικών, θέσεων και αρχών, για τη δημιουργία, την καινοτομία, τη συμμετοχή, την αναμόρφωση, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, την ανανέωση και τη Νέα Εποχή, στο Δήμο μας.

Το κρίσιμο ερώτημα, των εκλογών του Μαΐου είναι, ΕΑΝ, η Νέα αυτή Εποχή, που φέραμε, θα συνεχισθεί, ή θα διακοπεί και θα σταματήσει, ΕΑΝ θα, προχωρήσουμε μπροστά, στο μέλλον ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος ότι, οι περήφανοι και αδούλωτοι πολίτες της Αροανίας και των πανέμορφων χωριών της, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων, θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά και να μη γυρίσουμε πίσω, θέλουν τη Νέα Εποχή, καθημερινά παρούσα και με συνέχεια, στο μέλλον.

Από τα  όμορφα Τριπόταμα και τη δημοτική Ενότητα Αροανίας και τα υπέροχα χωριά τους, με τους παραπάνω, άξιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού μας, συνεχίζεται, σήμερα, η πορεία προς τη Νίκη.

Με τους παραπάνω, καταξιωμένους, υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους, συνεχίζουμε, τον ευρύ, ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο, με όλους τους πολίτες μας για το έργο μας, το πρόγραμμα μας, τα αδύνατα και τα δυνατά μας σημεία, έναν διάλογο, χωριό – χωριό, πόρτα – πόρτα, με καθέναν από τους συμπολίτες μας, χωρίς προαπαιτούμενα, ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς, λέγοντάς τους την αλήθεια και την πραγματικότητα, που είναι, η μοναδική δύναμή μας και ζητώντας την κριτική υποστήριξη και τη συνειδητή ψήφο τους.
Σ’ αυτό το ανοιχτό διάλογο, καλούμε, όλες και όλους τους συμπολίτες μας, τους πολίτες της Αροανίας, για να συνδιαμορφώσουμε και να χτίσουμε μαζί και με τη συνεργασία τους, το μέλλον που ανήκει στον υπέροχο τόπο μας και να στεριώσουμε, τη Νέα Εποχή στο Δήμο μας.
Και αυτή η Νίκη, θα είναι Νίκη, των Τριποτάμων, της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας και των δώδεκα (12) χωριών της, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων.
#pamemprostamelazoura "

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.