Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύλληψη Λυκουρέζου για την μαφία των φυλακών

Στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ποινικολόγος. Το πρωί οδηγείτα...

Στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ποινικολόγος. Το πρωί οδηγείται στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το '14 και απόπειρα εκβίασης. Στον ανακριτή και δεύτερος δικηγόρος, συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου.
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» με πρωταγωνιστές Αλβανούς κακοποιούς.
Η εμπλοκή του γνωστού ποινικολόγου στην υπόθεση προέκυψε μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας που αφορούν τόσο σε μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου αλλά και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση όπου υπάρχουν αναφορές στον γνωστό ποινικολόγο.

Σήμερα το πρωί, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης του Αριστείδη Φλώρου.
από:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.