Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού Γιώργου Λαζουρά

Προχωράμε μπροστά, δεν γυρίζουμε πίσω, ήταν, το μήνυμα, που εξέπεμψε η συνάντηση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “...

Προχωράμε μπροστά, δεν γυρίζουμε πίσω, ήταν, το μήνυμα, που εξέπεμψε η συνάντηση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Συνεργασία Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”, που έγινε σήμερα, το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στα Καλάβρυτα. 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Λαζουράς, στην ομιλία του προς τους υποψήφιους, δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού,  αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στο συνδυασμό και στον αγώνα για την νίκη, ιδίως τους πολλούς νέους και νέες υποψηφίους, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
Οι δημοτικές εκλογές της Κυριακής, 26 Μαΐου 2019, αποτελούν σταθμό και είναι κρίσιμες, για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Απ’ αυτές και το αποτέλεσμα τους θα κριθεί εάν θα προχωρήσει, ο Δήμος Καλαβρύτων μπροστά, στη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη και θα συνεχισθεί, το μεγάλο, αποτελεσματικό και σημαντικό έργο, που, μέσα στην κρίση, με τη συνεργασία των πολιτών μας, επιτελέσαμε ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν, στις καταδικασμένες, αντιλήψεις και πρακτικές του, στα προβλήματα, τα βάρη και τα χρέη, που μας κληροδότησε και στ’ απομεινάρια του.
ΜΑΖΙ, με τους πολίτες των Καλαβρύτων και με τη Συνεργασία τους, ξεκινήσαμε, όταν, χτύπησε την πόρτα της χώρας και του Δήμου μας, η μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση.
Μοναδικά μας εφόδια: O καθημερινός μας αγώνας, η σκληρή δουλειά, ο λόγος και το έργο μας.
Δεν τάξαμε διορισμούς, δεν εκμεταλλευθήκαμε τη θέση μας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας, δεν κάναμε διακρίσεις, δεν υποκριθήκαμε.
Είμαστε αληθινοί, είμαστε όλοι εμείς και είμαστε, ο εαυτός μας. 
ΜΑΖΙ, με τη συνεργασία, την κατανόηση και τη στήριξή των πολιτών μας, στη δυσκολότερη αυτή περίοδο της πρόσφατης ιστορία μας, στην εποχή των “ισχνών” αγελάδων, στην οποία, παρά, τις μειωμένες και περιορισμένες, κατά 70%, σε σχέση, με, πριν το 2010, χρηματοδοτήσεις από το Κράτος προς το Δήμο μας:
ΟΧΙ ΜΟΝΟ, κρατήσαμε το Δήμο, τα χωριά μας και την κοινωνία μας όρθια, όταν άλλοι δήμοι πτώχευαν και δεν μπορούσαν να προσφέρουν βασικές υπηρεσίες στους πολίτες τους.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ, εξοφλήσαμε και ρυθμίσαμε τα μεγάλα βάρη και χρέη που μας άφησε και η προηγούμενη διοίκηση του καποδιστριακού Δήμου Καλαβρύτων (1.500.000 ευρώ στο Δήμο, 2.000.000 ευρώ στο Χιονοδρομικό, κ.α.) 
αλλά, προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μεγάλα και μικρά έργα, στο σύνολο του Δήμου μας, έργα, που περίμεναν, χρόνια και χρόνια, για να γίνουν όπως, ενδεικτικά, ο βιολογικός των Καλαβρύτων, το κλείσιμο των χωματερών, οι αναπλάσεις των πλατειών και ιστορικών κέντρων, η ολοκλήρωση των επι χρόνια “γιαπιών” του νέου δημαρχείου και του πολύκεντρου πολιτιστικού κέντρου, η κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης και πολλά άλλα που έγιναν, τώρα, στη δυσχερή περίοδο της κρίσης.
ΜΑΖΙ, με άοκνη, συνεπή, συνεχή, οργανωμένη και χωρίς εντυπωσιασμούς και τυμπανοκρουσίες δουλειά, αξιόλογων στελεχών μας, με τις πολιτικές, τις δράσεις και το έργο της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής μας παράταξης, προωθήσαμε, ενισχύσαμε, στηρίξαμε και αναπτύξαμε και τους δύο αναπτυξιακούς πόλους του Δήμου μας και τον Τουρισμό και την Κτηνοτροφία.
ΜΑΖΙ, με τη συνεργασία των συμπολιτών μας, κάναμε το Δήμο Καλαβρύτων, τώρα, στο καμίνι της οικονομικής κρίσης, τον τρίτο (3ο) πιο αποτελεσματικό Δήμο, μεταξύ των 320 δήμων της χώρας, σύμφωνα με την έρευνα των ειδικών επιστημόνων, έγκριτου Κέντρου Μελετών, που είδε, πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας.
Και το κυριότερο, δεν επιβαρύναμε, το Δήμο μας, με δάνεια ή άλλες υποχρεώσεις, αφού, στη θητεία μας, ο Δήμος Καλαβρύτων, ούτε δανείστηκε, ούτε χρωστάει πουθενά, εκτός, βέβαια, από τα δάνεια, που μας κληροδότησε η προηγούμενη διοίκησή του, για την κάλυψη απλήρωτων οφειλών της. 
Για αυτά (3ος αποτελεσματικότερος Δήμος της χώρας, που δεν δανείστηκε, ούτε χρωστάει , στο καμίνι της κρίσης) οι πολίτες του Δήμου μας, καυχώνται, είναι και αισθάνονται, περήφανοι.
ΜΑΖΙ, με τους πολίτες των Καλαβρύτων, συνεχίζουμε, για να ολοκληρώσουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις, που σχεδιάσαμε, ωριμάσαμε και ετοιμαζόμαστε να εκτελέσουμε, καθώς και άλλα που προγραμματίζουμε, για τη νέα περίοδο, όπως, ενδεικτικά  μεταξύ πολλών άλλων, τις αναπλάσεις των πλατειών και του ιστορικού κέντρου των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας, τα μεγάλα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, προϋπολογισμού 25.000.000 ευρώ, με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση τους, από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΠΔΕ), τις νέες παιδικές χαρές στις πόλεις και στα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου μας και την προμήθεια των αναγκαίων μηχανημάτων έργου, που εντάξαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, τα έργα αναβάθμισης, κατασκευής και βελτίωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του Δήμου μας (Καλαβρύτων, Κλειτορίας, Σκεπαστού, Δάφνης, Σειρών κ.α.), για τα οποία εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το ΦΙΛΟΔΗΜΟ, την επέκταση του αναδασμού Αροανείου (Β’ Φάση) στην κοιλάδα της Κατσάνας, το δρόμο Πλανητέρο – Λίμνη Δόξα, το βιολογικό καθαρισμό της Δάφνης, την μελέτη και κατασκευή  χώρου στάθμευσης στη Δάφνη, την ανάπλαση της πρόσοψης της Πάου, σε μήκος ενός (1) χιλιομέτρου περίπου, παραπλέυρως, της 111 Ε.Ο., έργα συντήρησης και βελτίωσης των βασικών συνδετήριων οδικών αξόνων, έργα οδοποιίας, (όπως οι δρόμοι Σκεπαστό – Πλατανιώτισσα, Πετσάκοι (Νεοχώρι) – Μπόσι, Άνω Λουσσοί – Λιθαράκια – Λεύκα κ.α.),  έργα βελτίωσης της ύδρευσης και έργα αναπλάσεων των οικισμών, στις τοπικές μας κοινότητες, το κέντρο πληροφόρησης – Μουσείο, στα Σπήλαια Λιμνών – Καστριών, τις αναπλάσεις των εισόδων των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας, την περαιτέρω ενίσχυση και προώθηση του τουρισμού και της κτηνοτροφίας  και πολλά άλλα.
Στις δημοτικές εκλογές, αυτές, ζητώ τη, συνειδητή και κριτική,  ανανέωση και αναβάπτιση της στήριξης και της εντολής στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό μας και θέτουμε υποψηφιότητα για την εκλογή μας, με τη δύναμη, την ψήφο και την αγάπη σας  και κατά τη νέα δημοτική περίοδο (2019-2023), σε Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, με τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, καθαρά αυτοδιοικητικό, δημοτικό συνδυασμό “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Συνεργασία Πολιτών, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.
Το συνδυασμό της διαρκούς σύγκρουσης με το παλιό, το συνδυασμό της ανατροπής και της δημιουργίας.
Το συνδυασμό της Νίκης.
Θέλουμε και αγωνιζόμαστε να προσφέρουμε, αποκλειστικά και μόνο, στο Δήμο μας και στα χωριά μας, που όλοι μας, τα αγαπάμε.
Δεν βλέπουμε και δεν θεωρούμε το Δήμο, ως σκαλοπάτι, για την ικανοποίηση προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών, όπως έπραξαν άλλοι, που τώρα θέλουν να ξαναγυρίσουν, για να κάνουν τα ίδια, όσα, έπραξαν, επι των ημερών τους.
Δεν είμαστε κολλημένοι με την καρέκλα.
Μοναδική μας φιλοδοξία, η ανιδιοτελής, προσφορά στον τόπο μας. 
Θέλουμε να προχωρήσουμε και να συνεργαστούμε με όλους τους ενεργούς, δημιουργικούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας.
Με τους κτηνοτρόφους, τους γεωργούς, τους εργάτες, τους ανθρώπους του τουρισμού, τους υπαλλήλους και τους επαγγελματίες μας, με τις νέες και τους νέους μας, που ελπίζουν και αγωνίζονται για το καλύτερο, που επιζητούν την ανανέωση, την υπέρβαση και τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη και όχι, το πισωγύρισμα.
Αγωνιζόμαστε, να σπάσουμε τα δεσμά, των ρουσφετιών, της χονδροειδούς  υποκρισίας, του προεκλογικού χτυπήματος στην πλάτη, των μικροεξυπηρετήσεων, των ψεύτικων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, της εκμετάλλευσης της θέσης, των αναγκών των κατοίκων μας, των δίμηνων “διορισμών” και των εκβιασμών, που μετέρχεται  συνυποψήφιός μας, εκφραστής και εκπρόσωπος του παρελθόντος.
Θέλουμε, τους συμπολίτες μας, ελεύθερους, αδούλωτους και περήφανους, να κοιτάζουν και να προχωρούν, με το κεφάλι ψηλά.   
Με τη “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Συνεργασία Πολιτών, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” προχωράμε ΜΑΖΙ, για τα Καλάβρυτα και τα χωριά μας, που αγαπάμε.
Προχωράμε, ΜΑΖΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ, στο μέλλον που συνδιαμορφώνουμε και αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας και ΔΕΝ γυρίζουμε πίσω.
Την Κυριακή 26 Μαΐου, όλοι οι πολίτες των Καλαβρύτων, ψηφίζουμε “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, Συνεργασία Πολιτών, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.
Την Κυριακή 26 Μαΐου, συνεχίζουμε, να πάμε το Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ακολούθησαν, τοποθετήσεις από τους υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού με τις οποίες εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για τη Νίκη στις δημοτικές εκλογές και το δυναμισμό τους για τον προεκλογικό αγώνα καταλήγοντας όλοι τους ότι ο Δήμος Καλαβρύτων, πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να μη γυρίσει πίσω.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
#pamemprostamelazoura  #nikilazoura

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.