HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας νεκρός στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Ένας 53χρονος εικονολήπτης έχασε χθες βράδυ τη ζωή του στην Καλαμάτα, κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδο...


Ένας 53χρονος εικονολήπτης έχασε χθες βράδυ τη ζωή του στην Καλαμάτα, κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.
Ο 53χρονος χτυπήθηκε από σαΐτα την στιγμή που βιντεοσκοπούσε για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος Κώστας Θεοδωρακάκης, διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.
Σύμφωνα με το messinianews.gr, ο Κώστας Θεοδωρακάκης, παντρεμένος με τη Βασιλική από το 2000,πατέρας δυο αγοριών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση καθώς έδειχνε ζωντανά τον σαΐτοπόλεμο.(ένα έθιμο που αναβιώνει 150 χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας)
Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.