Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΩΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί, Ως ανέκαθεν ενεργός πολίτης προσηλωμένος στα κοινά του χωριού μας Ρωγοί Καλαβρύτων, δηλ...


Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί,
Ως ανέκαθεν ενεργός πολίτης προσηλωμένος στα κοινά του χωριού μας Ρωγοί Καλαβρύτων, δηλώνω και πάλι παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Είχα την πρόταση απο επικεφαλής συνδυασμών, να συμπεριληφθώ στα ψηφοδέλτια τους, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και τους ευχαριστώ.
Αποφάσισα όμως να θέσω ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την προεδρία της κοινότητος Ρωγών, για να συνεχίσω ανεπηρέαστος από αντιπαλότητες και ανώφελους ανταγωνισμούς, την συμβολή μου στην ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού μας και της περιοχής μας.
Γνωρίζετε ότι γεννήθηκα και έζησα τα μαθητικά μου χρόνια στους Ρωγούς Καλαβρύτων, ότι αποφοίτησα από το λύκειο Καλαβρύτων, ότι στη συνέχεια αποφοίτησα στην ανωτέρα σχολή πλοιάρχων Ύδρας και ότι έκτοτε εργάζομαι ακατάπαυστα.
Ταξίδεψα ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού 6 χρόνια σε ποντοπόρα πλοία. Ασχολήθηκα ενεργά με το real estate με γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο και τώρα ασχολούμαι με καλλιτεχνικές παραγωγές και ως μάνατζερ καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Στην τοπική αυτοδιοίκηση που κλείνω 26 συνεχή χρόνια θήτευσα ως κοινοτικός σύμβουλος, ως πρόεδρος κοινότητος  ως δημοτικός σύμβουλος, ως αντιδήμαρχος δήμου Καλαβρύτων, ως αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για 7 συνεχή χρόνια, ως μέλος Δ.Σ. ΔΕΠΑΠΟΖ, ως μέλος Δ.Σ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και ως μέλος Δ.Σ. της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ α.ε.
Γνωρίζετε τον χαρακτήρα μου, το ενωτικό και συνεργατικό πνεύμα μου, την εμπειρία μου, την επιμονή μου και την διεκδίκηση των κοινών τοπικών συμφερόντων του χωριού μας, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του έργου μου και την θετική αποδοχή όλων όσων και από όποια θέση διαχειρίζονται τα θέματα του Δήμου Καλαβρύτων και των Ρογών σαν κοινοτικού διαμερίσματος.

Ζητώ για άλλη μια φορά τη στήριξη και την ψήφο των συγχωριανών μου και σας ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου που τόσα χρόνια με εμπιστεύεσθε.
Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος

1 σχόλιο

  1. Επειδή σε γνωρίζουμε, όπως λες, και ξέρουμε τι καλουνται να επιλέξουν οι Καλαβρυτινοι, εγώ προσωπικά που δεν είμαι συνδημοτης, μπορώ να υποστηρίξω πως, οι Καλαβρυτινοι είναι τυχεροί που έχουν δυνατότητα τέτοιας επιλογής!!! Ελπίζω και πιστεύω, πως αυτό θα εκτιμηθεί, όσο του αξίζει!!! Καλή δύναμη καλόν αγώνα καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.