Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ένα υπέροχο βίντεο τα συγχαρητήρια του Α.Ο.Σκεπαστού στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Με ένα υπέροχο βίντεο ο Α.Ο.Σκεπαστού, συνοδεύει την ανακοίνωσή του για το επίτευγμα της Α.Ε.Καλαβρύτων με την κατάκτηση του Πρωταθλήματ...

Με ένα υπέροχο βίντεο ο Α.Ο.Σκεπαστού, συνοδεύει την ανακοίνωσή του για το επίτευγμα της Α.Ε.Καλαβρύτων με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Η ανακοίνωση του Α.Ο.Σκεπαστού έχει ως εξής:
"Το διοικητικό συμβούλιο η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του αθλητικού ομίλου Σκεπαστού εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια τόσο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στο τεχνικό προσωπικό της ΑΕ Καλαβρύτων όσο και στους ποδοσφαιριστές για την πορεία τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο όπου και σφράγισαν με το πρωτάθλημα και την άνοδο της ένωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της στην A κατηγορία . 
Ιδιαίτερα σήμερα, που η πραγματοποίηση στόχων και ονείρων φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, οι επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ αποτελούν ελπιδοφόρο παράδειγμα για διακρίσεις και επιτυχίες.
Το γεγονός της ανόδου της ομάδας των Καλαβρύτων, εκτός του ότι μας προσδίδει υπερηφάνεια, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή, η επιμονή και η μεθοδικότητα οδηγούν σε επιτυχίες.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από παρόμοιες πνοές ελπίδας και αισιοδοξίας. Χαιρετίζουμε τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία και ευχόμαστε ευόδωση των επόμενων στόχων.
ΤΟ Δ.Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.