HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θοδωρής Κίκιλας με τον συνδυασμό Σπύρου Θεοχάρη

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Θοδωρής Κίκιλας  τελειό...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Θοδωρής Κίκιλας  τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών  !
« …Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, ως  Καλαβρυτινός , τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την πολιτικό-κοινωνική πραγματικότητα του τόπου μας  που παρά τις μεγάλες του δυνατότητες συνεχίζει να παρακμάζει  ακολουθώντας μια καθοδική πορεία με κύριο γνώρισμα την φυγή του έμψυχου δυναμικού και ιδιαίτερα των νέων! 
Αυτή η πορεία δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο και με οδήγησε στο να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια ανατροπής της!
Είμαστε στο 2019  την ώρα που η τεχνολογία καλπάζει και η πρόοδος σε κάθε τομέα της εφαρμοσμένης  καινοτομίας  είναι τεράστια, τα Καλάβρυτα και πολύ περισσότερο τα Χωριά μας έχουν μείνει χωρίς την  ΑΝΑΣΑ που θα τους έδινε η αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων ! 
Στις επόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του  Σπύρου Θεοχάρη με τον οποίο έχουμε κοινή αντίληψη και προτάσεις  για την διαμόρφωση ενός «έξυπνου Δήμου» !
Ο Θοδωρής Κίκιλας από τον Δρυμό (Μοστίτσι )της ΔΕ Κλειτορίας είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών ! 
« …Σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα νέων επιστημόνων και φοιτητών του  Παν.Πατρών  σχεδιάσαμε το “Kalavryta IQ base” , το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει την θερμοκοιτίδα εφαρμοσμένης ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και καινοτόμων ιδεών πάνω στην πρωτογενή παραγωγή την ενέργεια τον τουρισμό και τον πολιτισμό  αναγορεύοντας και σηματοδοτώντας το Δήμο μας σε   ένα τόπο τεχνολογίας και εξωστρέφειας.!..» 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.