Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι, η Γενική Συνέλευση των Μελών αποτελεί το ανώτατο ό...

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι, η Γενική Συνέλευση των Μελών αποτελεί το ανώτατο όργανο και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνο για τις ενέργειες τόσο του Γενικού Διευθυντή όσο και του Πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ.
Η υψηλή τιμή γάλακτος για τον παραγωγό καθώς και το θετικό κλείσιμο του ισολογισμού όλα τα έτη λειτουργίας του, είναι αποτελέσματα τα οποία προέκυψαν από την απόλυτη εμπιστοσύνη και αποδοχή που περιβάλλεται το πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Προέδρου κ. Παύλου Σατολιά και των μελών του Δ.Σ.
Τα αποτελέσματα αυτά επίσης, τα “απολαμβάνει” ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας και ο Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά καθώς είναι γνωστός σε ολόκληρο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.