Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σπύρου Θεοχάρη ο Σωκράτης Κουμάσης

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Σωκράτης Κουμάσης Αστυν...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Σωκράτης Κουμάσης Αστυνομικός !
« … Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από τη πλευρά της μητέρας μου κατάγομαι από το Λευκάσιο Καλαβρύτων, ένα μικρό ορεινό χωριό που όμως στα παιδικά μου χρόνια ήταν το πιο όμορφο μέρος του κόσμου. Εκείνα τα χρόνια γεννήθηκε μέσα μου η επιθυμία να ζήσω μακριά από τη πόλη στην ελευθερία  της εξοχής. Το 2016 κατάφερα να γίνω μόνιμος κάτοικος Καλαβρύτων. Όταν μείνεις και ζήσεις σε ένα μέρος βλέπεις τα πράγματα αλλιώς....κάποια καλύτερα κάποια όχι.  Αυτό που μου προξένησε εντύπωση κυρίως είναι η έλλειψη συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε κοινές συλλογικές δραστηριότητες που αφορούν το τόπο μας...υπάρχει μια διάχυτη απογοήτευση πικρία και πολλές φορές μιζέρια...μια γενική απαξίωση!
Άνθρωποι περήφανοι λεβέντες που αγαπούν τον τόπο τους κι όμως, ατενίζουν το αύριο  χωρίς προοπτική.
Έτσι γνώρισα τον Σπύρο Θεοχάρη ένα άνθρωπο με ΟΡΑΜΑ με σχέδιο και όρεξη να κάνει κάτι!
Με μια ιδέα απλή ..να μπουν οι νέοι μπροστά..να τους δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουν και αυτοί, εξάλλου, τα μνημόνια ,τη κρίση και όλα τα επακόλουθα της δε τα έφεραν αυτοί, τα έφερε ένα παλαιοκομματικό σάπιο κουρασμένο πολιτικό σύστημα συνδιαλλαγής και προσωπικών εξυπηρετήσεων του κάθε λογής ψηφοφόρου...!
Σαν επακόλουθο  φτάσαμε στο σημείο να ερημώνουμε, να διώχνουμε τα παιδιά μας από τα σπίτια μας, από το τόπο μας, γιατί...δε γίνεται κάτι εδώ ...δεν αλλάζει  τίποτα είναι η μόνιμη κουβέντα που προσπαθούν να περάσουν όσοι θέλουν και βολεύονται με το παλιό που μας οδήγησε  ως εδώ !!..
ο Σωκράτης Κουμάσης είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών . Επί 20 χρόνια υπηρετεί στο  ΣΩΜΑ  της ΕΛ.ΑΣ ως  αστυνομικός και τώρα υπηρετεί στο ορεινό ΑΤ Κλειτορίας. 

« ……Συμμετέχω κι εγώ λοιπόν ενεργά μαζί με άλλους συμπολίτες μας στη προσπάθεια για αλλαγή αυτής της κατάστασης γιατί δε θέλω να νιώθω πολίτης β κατηγορίας γιατί δεν επιθυμώ να γίνω νεροκουβαλητής στο παλιό και καθεστωτικό παρωχημένο τοπικό σύστημα αλλά στρατιώτης σε μια τίμια προσπάθεια για μια ΑΝΑΣΑ και ένα καλύτερο αύριο σε αυτούς που περιμένουν κάτι να κάνουμε για αυτά  τα ίδια ..τα παιδιά μας ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.