HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άλλες τρεις υποψηφιότητες για τον συνδυασμό Θεοχάρη

Άλλες τρεις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός ΑΝΑΣΑ του Σπύρου Θεοχάρη. Πρόκειται για την Ελπίδα Παπαναγιώτου - Γεωργοπούλου, τον Πα...

Άλλες τρεις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός ΑΝΑΣΑ του Σπύρου Θεοχάρη. Πρόκειται για την Ελπίδα Παπαναγιώτου - Γεωργοπούλου, τον Παναγιώτη (Τάκη) Κιούση και τον Λεωνίδα Πετρόπουλο

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη θα είναι η Ελπίδα Παπαναγιώτου Γεωργοπούλου !
« …Τα Καλάβρυτα και τα πανέμορφα Χωριά μας είναι τόπος που έχει απίστευτα συγκριτικά πλεονεκτήματα πολύ μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες αρκεί να υπάρξει μια άλλη λογική και ένας άλλος τρόπος προσέγγισης με βασική επιδίωξη την παραμονή νέων ανθρώπων στον τόπο τους !
Με τον Σπύρο Θεοχάρη έχουμε κοινή αντίληψη στόχευση και προτάσεις για την αξιοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τόπος μας και θα συμπορευτούμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές δίνοντας την ΑΝΑΣΑ που χρειαζόμαστε όλοι οι Καλαβρυτινοί για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας ! ..» 
Η Ελπίδα Παπαναγιώτου από την Ψωφίδα είναι έγγαμη με το Γιώργο Γεωργόπουλο Κτηνοτρόφο ( Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων ) και έχει δύο Γιούς !
«….. Πολλοί νέοι άνθρωποι που πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας ενώσαμε τις δυνάμεις μας οργανώσαμε τις σκέψεις και τις αγωνίες μας με βασικό πρόταγμα ¨τίποτα για εμάς χωρίς εμάς ¨ και είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα ……….»


Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη θα είναι ο Παναγιώτης (Τάκης ) Κιούσης Ελεύθερος Επαγγελματίας !
« …Αγαπητοί συμπατριώτες, Με την κατάσταση να έχει φτάσει σε τελματώδη επίπεδα για τον τόπο μας, η ενεργός συμμετοχή και η ενασχόληση όλων με τα κοινά, δεν αποτελεί απλώς ανάγκη αλλά πρώτιστο καθήκον!
Συναισθανόμενος, μαζί με πολλούς συμπατριώτες, αυτό το καθήκον, αποφάσισα την συμμετοχή μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, του Μαΐου 2019, συστρατευόμενος με τη δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής το Σπύρο Θεοχάρη, ώστε όλοι μαζί, να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας
Γεννήθηκα στην Άνω Βλασία, πριν από 53 χρόνια. Μετά τις σπουδές μου, στο Οικονομικό Τμήμα, της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά και με την απασχόληση μου σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, λογιστικά, δημοσιογραφία (εκδότης της εφημερίδας “ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ” Καλαβρύτων), μάρκετινγκ, εμπόριο κ.ά., καθώς και με την ενασχόληση μου με τα κοινά, πολιτιστικούς συλλόγους, επαγγελματικά σωματεία κ.λπ., στο χωριό μου αλλά και όπου αλλού έχω διαμείνει, απέκτησα γνώσεις και εμπειρία, με τα οποία μπορώ να προσφέρω στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του τόπου μας. 
Καλώ, όλες και όλους τους συμπατριώτες Καλαβρυτινούς, σε συστράτευση και κοινό αγώνα, με την παράταξη ΑΝΑΣΑ και το Σπύρο Θεοχάρη, για να αποτελέσουν οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου, το εφαλτήριο ώστε να πάει ο τόπος μας μπροστά και να καταλάβει τη θέση που του αξίζει .....»

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Λεωνίδας Πετρόπουλος Εκπαιδευτικός !
« …Ζούμε σ έναν ευλογημένο τόπο γεμάτο μνημεία σπάνιας φυσικής ομορφιάς και μακραίωνης Ιστορίας . Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχουμε αξιοποιήσει τίποτα απ’ όλα αυτά ….ούτε τα ‘Υδατα της Στυγός ούτε το Κάστρο των Καλαβρύτων ,ούτε τους Αρχαίους Λουσούς ,ούτε τον Αρχαίο Κλείτωρα ,ούτε τους παραδοσιακούς οικισμούς ,ούτε ,ούτε ,ούτε …….
Λοιπόν ήρθε η ώρα να στρέψουμε την προσοχή μας και κάπου αλλού ώστε η περιοχή μας  να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο  ..» 
Ο Εκπαιδευτικός ( Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων)και Λαογράφος  Λεωνίδας Πετρόπουλος με καταγωγή από τη Λεύκα Καλαβρύτων ζει και εργάζεται στην περιοχή μας πάνω από είκοσι χρόνια .Το ανακαινισμένο αρχοντικό του στους Κάτω Λουσούς ,αποτελεί κιβωτό πολιτισμού για τον τόπο μας!  Υπήρξε πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Κάτω Λουσών  «ο Χελμός» και ασχολείται συστηματικά με την Ιστορία και την λαογραφία στην περιοχής της βόρειας  Πελοποννήσου ιδιαίτερα με τους νομάδες κτηνοτρόφους της περιοχή μας γνωστούς στην Ελλάδα ως Σαρακατσάνους. Ξεκίνησε το συναπάντημα τους στο Σαραντάπηχο Κορινθίας ,ίδρυσε τον σύλλογο «των Τσελιγγάδων» και εξέδωσε το βιβλίο «Μοραΐτες σκηνίτες κτηνοτρόφοι»! Το 2018 χωρίς καμία οικονομική βοήθεια ,δημιούργησε το «Λαογραφικό και Ιστορικό μουσείο Καλαβρύτων» που αποτελεί ένα ακόμα κόσμημα για την πόλη  
«…..Πιστεύω πως η ΑΝΑΣΑ ,ο επικεφαλής της Σπύρος Θεοχάρης και όλη η ομάδα των φίλων και συνεργατών  έχουν την όρεξη και το μεράκι να αγωνιστούν για όλα αυτά . Έτσι   αποφάσισα να αγωνιστώ και εγώ μαζί τους !!! .....»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.