Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιστολή Δημάρχου για κατεπείγουσα αποκατάσταση της γραμμής του Οδοντωτού

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με κατεπείγουσα επιστολή του, προς τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους του Ο.Σ.Ε. και της...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με κατεπείγουσα επιστολή του, προς τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους του Ο.Σ.Ε. και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ζητά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος – ζημιάς, που προκλήθηκε στη γραμμή του οδοντωτού, από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα, ει δυνατόν και εντός της σήμερον, τα δρομολόγια, που ανεστάλησαν, τα οποία, συμβάλλουν καθοριστικά στην τόνωση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αγοράς και κοινωνίας.
Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Καλαβρύτων:
ΘΕΜΑ: Άμεση και κατεπείγουσα αποκατάσταση της γραμμής του Οδοντωτού.
Ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, αποτελεί βασικό πόλο ανάπτυξης της ορεινής περιοχής των Καλαβρύτων και συμβάλλει καθοριστικά και ενισχύει την τοπική οικονομία, την τοπική αγορά και την κοινωνίας μας.
Γι’ αυτό, είναι κατεπείγουσα ανάγκη, να επισκευάσετε ΑΜΕΣΑ τη ζημιά που προκλήθηκε στη γραμμή του, από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα (συνεχιζόμενες έντονες βροχοπτώσεις) των τελευταίων ημερών, ώστε, να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ, ει δυνατόν και εντός της σήμερον, και πάλι τα δρομολόγιά του και να μην ανασταλούν αυτά περισσότερο, από τη σημερινή ημέρα.
Στη διάθεσή σας, σε ό,τι μπορεί και ο Δήμος μας να συνδράμει.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Λαζουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.