HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρ. Σχοινάς: Οι περήφανοι Καλαβρυτινοί δεν δέχονται πιέσεις

Ανοικτή επιστολή Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γεωργικών Συν/σμών Καλαβρύτων, απέστειλε ο Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με ...

Ανοικτή επιστολή Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γεωργικών Συν/σμών Καλαβρύτων, απέστειλε ο Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γεωργίου Τσενέ, κ. Χρήστος Σχοινάς.
Η Επιστολή έχει ως εξής:
Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γεωργικών Συν/σμών Καλαβρύτων
 Κύριοι,
Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου, θέλω να σας καλέσω δημόσια, να αναλογιστείτε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει επιτρέποντας στον υφιστάμενο σας κ. Παπαδόπουλο να μετατρέψει την  Ένωση σε εκλογικό του κέντρο. Και για να μη βιαστείτε να μου απαντήσετε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια σας παραθέτω τη λαϊκή ρήση «ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι».
Οι εκλογές σε ένα μήνα θα τελειώσουν και οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί, θα πρέπει να υλοποιηθούν. Γι αυτό θα πρέπει να βγείτε δημόσια και να πείτε σε όλα αυτά τα νέα παιδιά, αφού πρώτα δώσετε στη δημοσιότητα το μισθολογικό κόστος του Απριλίου του 2017,2018,2019 και τον αριθμό των εργαζομένων τα αντίστοιχα έτη ότι και τον Απρίλιο του 2020, που δεν θα είναι εκλογικό έτος, θα είναι αριθμητικά το ίδιο προσωπικό, και τα ίδια μέσα μεταφοράς.
Εμείς κ. Πρόεδρε θα είμαστε εδώ, ελπίζω και εσείς;
Ο κ. Διευθυντής σας που θα είναι; Με δεδομένο ότι θα χάσει τις εκλογές, γιατί οι περήφανοι Καλαβρυτινοί δεν δέχονται πιέσεις πολύ δε περισσότερο δεν δέχονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και μάλιστα όταν αφορά νέους ανθρώπους που είναι το μέλλον αυτού του τόπου.
Χρήστος Σχοινάς
τ.Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Καλαβρύτων
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον
Συνδυασμό του Γεωργίου Τσενέ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.