Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Θεοχάρη ο Βασίλης Λιακόπουλος

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Βασίλης Λιακόπουλος Επι...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Βασίλης Λιακόπουλος Επιχειρηματίας !

« …Τα Καλάβρυτα είναι  ο τόπος που μεγάλωσα  αγαπώ  και  και επέλεξα να να ζήσω  και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά !
Διαθέτω όλη μου την ενέργεια προσπαθώντας να συμβάλω και εγώ στην ανάπτυξη της περιοχής μας η οποία διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα! 
Με τον  Σπύρο Θεοχάρη  συνδιαμορφώσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων και θα είμαι δίπλα του στις επόμενες εκλογές  για να υλοποιήσουμε αυτό το πλάνο αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα εργαλεία που διαθέτει ο Δήμος μας  ..» 

Ο Βασίλης Λιακόπουλος με καταγωγή από τον Πριόλιθο είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης 

«….. Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι η περιοχή μας έχει μεγάλες δυνατότητες  ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας θα δώσουμε  ΑΝΑΣΑ στον τόπο μας σηματοδοτώντας τον ως καλή πρακτική στον εθνικό τουριστικό  χάρτη ………….»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.