HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Σούλα Σαμαρτζοπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό Θεοχάρη

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Σούλα Σαμαρτζοπούλου  Επ...

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Σούλα Σαμαρτζοπούλου  Επιχειρηματίας !
« …Ήρθε η ώρα όλοι οι Καλαβρυτινοί που πιστεύουμε στις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας  να πάρουμε την σκυτάλη στα χέρια μας, να βγούμε μπροστά  με όραμα και σχέδιο δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας ! …..»
Η Σούλα Σαμαρτζοπούλου   Επιχειρηματίας  από τα Καλάβρυτα  είναι έγγαμη με δύο Γιούς !
« …Η αγάπη μου για τα Καλάβρυτα που γεννήθηκα επέλεξα  να ζω με την οικογένεια μου και να δραστηριοποιούμε επιχειρηματικά, δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη και αμέτοχη !  Έτσι επέλεξα στις επόμενες εκλογές να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό  του Υποψηφίου Δημάρχου  Σπύρου Θεοχάρη  και μαζί με όλους εσάς θα δώσουμε την μάχη της Ανανέωσης της Ανάπτυξης της Συμμετοχής και της Αλληλεγγύης  που είναι βασικές προϋποθέσεις για να πάρει μια βαθιά ΑΝΑΣΑ  ο τόπος μας σε όλα τα επίπεδα !....» 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.