Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καλαβρύτων στους Καλαβρυτινούς Ραλλίστες

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς , μετά τον τερματισμό του 41 ου Ράλλυ «ΑΧΑΙΟΣ» και τις νίκες που επέφεραν τα πληρώματα με Καλαβρυτ...


Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, μετά τον τερματισμό του 41ου Ράλλυ «ΑΧΑΙΟΣ» και τις νίκες που επέφεραν τα πληρώματα με Καλαβρυτινούς οδηγούς, δήλωσε: «Συγχαίρω τον Παναγιώτη (Τάκη) Αθανασόπουλο και το συνοδηγό του Ανδρέα Ανδριόπουλο, για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στην κατηγορία C6 του 41ου Ράλλυ «ΑΧΑΙΟΣ», καθώς και το Γιώργο Καρούζο και το συνοδηγό του Γιώργο Μπράβο, για την 4η θέση στην κατηγορία C4. Τους εύχομαι, από καρδιάς, να έχουν υγεία και δύναμη και να φέρνουν, πάντα, νίκες και επιτυχίες, στα Ράλλυ που συμμετέχουν και να προβάλλουν τα Καλάβρυτα και τα χωριά τους, από τα οποία κατάγονται, στις καθιερωμένες και διάσημες, αυτές, αγωνιστικές, διοργανώσεις αγώνων αυτοκίνητου.  
Με το δικό σας αγώνα, τα Καλάβρυτα δίνουν το παρόν και φέρνουν νίκες και στα Ράλλυ. Σας ευχαριστούμε».         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.