HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ίδια φωτογραφία με διαφορά 35 χρόνων

Ξαναφόρεσαν μετά από 35 σχεδόν χρόνια σορτσάκια, ποδοσφαιρικά παπούτσια, φανέλες και μπήκαν στο γήπεδο που για πολλά χρόνια... όργωναν κα...

Ξαναφόρεσαν μετά από 35 σχεδόν χρόνια σορτσάκια, ποδοσφαιρικά παπούτσια, φανέλες και μπήκαν στο γήπεδο που για πολλά χρόνια... όργωναν και προκάλεσαν συγκίνηση και ανατριχίλα... 
Ο λόγος για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Καλαβρύτων που ξανασμιξαν για να τιμήσουν την σημερινή ομάδα και πρωταθλήτρια. Ήταν αυτοί, που άνοιξαν το δρόμο και την περίοδο 1985-86 κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας και ανέβασαν την ομάδα των Καλαβρύτων στην Β΄κατηγορία. Ήταν η εποχή που όλοι αυτοί οι παίκτες, στα ξερά γήπεδα, δεν υπολόγιζαν τραυματισμούς και κούραση, όλοι με μεγάλο ταλέντο και πάθος. 
Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων επέλεξε αυτόν το τρόπο να γιορτάσει την απονομή των Πρωταθλητών, συνδέοντας τρεις γενιές του αθλητικού γίγνεσθαι των Καλαβρύτων. Τους παλαίμαχους, τους σημερινούς πρωταθλητές και τις Ακαδημίες.
Η φωτογραφία που μένει στην ιστορία είναι οι παραταγμένοι παλαίμαχοι σε 11αδα όπως ήταν και πριν από 35 χρόνια (με λίγες μεταβολές) 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ με όλους τους συμμετέχοντες 

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ: Κατσικόπουλος Δημ., Καλδίρης Μιχ.Σόλος Ν., Παπαστεργίου Γιωρ., Γλογοβίτης Ν., Τσίπης Ν.,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Βαρβιτσιώτης Τ., Κουγιάς Θεοδ., Πετρόπουλος Άγγ., Μπάλλιος Ανδ.,Τσοροτιώτης Γ.,

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ: Κατσικόπουλος Δημ., Καλδίρης Μιχ.Σιώλος Ν.,Τούλας Βασ., Θανόπουλος Δημ., Κρούσκας Βασ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Βαρβιτσιώτης Τ., Πετρόπουλος Άγγ., Χουλιάρας Αλ., Μπάλλιος Ανδ.,Τσοροτιώτης Γ.,
Η πεντάδα των τερματοφυλάκων εκείνης της εποχής: Αλεξόπουλος Θαν, Πατερέλης Ν.,Καλδίρτης Μιχ., Κουγιάς Γ. και Βαρβιτσιώτης Κ.

η γαλάζια φανέλα της περιόδου 1985-1986

   ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ με όλους τους συμμετέχοντες 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.