Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 111

Στα υπό εκτέλεση έργα, συντήρησης και εγκατάστασης στύλων ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Πατρών – Τρίπολης (111), βρέθηκε σήμερα Τετάρτη...

Στα υπό εκτέλεση έργα, συντήρησης και εγκατάστασης στύλων ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Πατρών – Τρίπολης (111), βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρης Δριβίλας. 
Ο κ. Δριβίλας αφού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών επεσήμανε «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε περιβάλλον οικονομικής στενότητας για τη χώρα, εξοικονόμησε πόρους και πραγματοποιεί παρεμβάσεις συντήρησης για την άρση της επικινδυνότητας στο Εθνικό οδικό δίκτυο. Παράλληλα θα τοποθετηθούν στύλοι ηλεκτροφωτισμού σε διασταυρώσεις και επικίνδυνα σημεία του  οδικού δικτύου»  και προσέθεσε  «Για εμάς η Εθνική Οδός Πατρών -Τρίπολης έχει ιδιαίτερο αναπτυξιακό και τουριστικό ενδιαφέρον, αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια των χρηστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.