HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Ευάγγελου Παπαθεοδώρου στην Τ.Κ Αγραμπέλων

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί, ως ενεργός πολίτης του χωριού μας Τ.Κ Αγραμπέλων Δ.Ε Αροανίας Δ. Καλαβρύτων δηλώνω παρών στι...

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί, ως ενεργός πολίτης του χωριού μας Τ.Κ Αγραμπέλων Δ.Ε Αροανίας Δ. Καλαβρύτων δηλώνω παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και θα θέσω ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου με στόχο να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη και των δύο οικισμών του χωριού μας , Αγράμπελα και Πλατανίτσα
Η διαρκής επικοινωνία με τους μόνιμους κατοίκους και ετεροδημότες, κτηνοτρόφους ,μελισσοκόμους, τοπικούς φορείς για την ανάδειξη των προβλημάτων μας και προώθηση για λύση στο Δημ. Συμβούλιο με συνέπεια στην ανάληψη ευθυνών αποτελεί δέσμευση.
Με της σκέψεις αυτές ζητώ από όλους τους ψηφοφόρους και των δύο οικισμών μας να πορευτούμε και πάλι μαζί όπως παλαιότερα .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εκτίμηση και στήριξή σας
Ευάγγελος Παπαθεοδώρου
Υποψήφιος πρόεδρος
Τ.Κ Αγραμπέλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.