HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την... σειρά του ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδας Τζέφρι Πάιατ. Ο κ. Πάιατ, συμμετείχε με το ποδήλατό του στον 4...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδας Τζέφρι Πάιατ. Ο κ. Πάιατ, συμμετείχε με το ποδήλατό του στον 42o Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών.
Είναι η δεύτερη συμμετοχή του Αμερικανού αξιωματούχου στον αγώνα, καθώς είχε τρέξει και πέρσι. Ο Τζεφρι Πάιατ, ανέβασε φωτογραφίες στη σελίδα του στο twitter πριν ξεκινήσει την απαιτητική διαδρομή, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Ωραία μέρα για αγώνα ποδηλάτου» ευχαριστώντας όσους έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία.
Μαζί με τον πρέσβη έτρεξαν με τα ποδήλατά τους ακόμα επτά άτομα, μέλη της Διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο κ. Πάιατ, μόλις έφτασε στα Καλάβρυτα, περπάτησε στην πλατεία και στο πεζόδρομο και συνομίλησε με αρκετό κόσμο που τον αναγνώρισε. Μάλιστα,έντονα διψασμένος από την επίπονη αγωνιστική προσπάθεια, πήγε στο περίπτερο της κεντρικής πλατείας, ζήτησε, ο ίδιος ελληνικό αναψυκτικό και υπομονετικά περίμενε στην ουρά για να το πληρώσει.
Τέλος συμμετείχε στις απονομές των νικητών του 42ου ποδηλατικού γύρου θυσίας μαζί με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά. 
Φυσικά δεν αρνήθηκε για μια selfie με τον δημοσιογράφο του Kalavrytanews.com Νίκο Κυριαζή που έχουν πλέον γνωριστεί για τα καλά από τις πολλές επισκέψεις του κ. Πάιατ στα Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.