Top Ad

HIDE

HIDE_BLOG

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Classic Header

Breaking News:

latest


Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης: ...Συνεχίζουμε, πάμε μποστά

Φίλες και φίλοι,  Πριν από πέντε χρόνια συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Πατρέων με το...

Φίλες και φίλοι, 
Πριν από πέντε χρόνια συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Πατρέων με τον Συνδυασμό τού υπ. Δημάρχου – Ιατρού κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ». Η τιμή των συμπολιτών μου με την ψήφο τους προς το πρόσωπό μου, με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Συνδυασμό. Ως πρώτος επιλαχών, τον περασμένο Ιανουάριο ορκίστηκα Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής τής Παράταξης, μετά την παραίτηση τού κ. Παναγιωτόπουλου. Θέση την οποία, έως την λήξη τής θητείας μου, θα υπηρετήσω με ζήλο προς το συμφέρον τής πόλης και των συμπολιτών μου.
Τον ερχόμενο Μάιο (19 & 26 Μαΐου) διενεργούνται οι εκλογές Α΄ και Β΄ Βαθμού τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ενεργός – αγωνιζόμενος πολίτης τού τόπου μου, τού τόπου όπου ζω, εργάζομαι και αγαπώ, δηλώνω εκ νέου ΠΑΡΩΝ στον εκλογικό στίβο τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή τη φορά αποδεχόμενος την πρόταση τού νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και εκ νέου υποψήφιου. Η εντιμότητά του, το έργο του και η συνέπεια των λόγων του αποτελούν εγγύηση για να συστρατευτώ μαζί του, για τη συνέχιση τής έως τώρα πετυχημένης ομολογουμένως πορείας του.
Όραμά μου ήταν, είναι και αενάως θα είναι να κάνουμε πράξη και έργο τον λόγο μας. Με ζήλο, εργατικότητα, συνεργασίες και νέες ιδέες, προτάσσοντας πάντα το γενικότερο συμφέρον των πολιτών και τού τόπου που ζούμε και αγαπάμε, πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες, ιδιοτέλειες και συμφέροντα.
Προτεραιότητά μας σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια θα είναι o άνθρωπος και όλα αυτά που συνιστούν την καθημερινότητά μας, για να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη. 
Να δώσουμε νέα πνοή στον νομό μας, τα χωριά μας, να έρθουμε κοντά στους νέους μας, να αγκαλιάσουμε τους μεγαλύτερους και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τους φυσικούς μας θησαυρούς.  
Να αναδείξουμε τον πολιτισμό και τον θρησκευτικό μας πλούτο. Τον πρωτογενή τομέα, την τουριστική μας ανάπτυξη, την περαιτέρω βελτίωση τής καθημερινότητας. 
Με σεβασμό στις ηθικές αξίες. Τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο. Τον άνεργο, τον άστεγο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τον εργαζόμενο και τον εργοδότη. 
Η Πάτρα, η Δυτική Αχαΐα, η Αιγιάλεια, τα Καλάβρυτα και ο Ερύμανθος, η Αχαΐα μας πρέπει να γίνει «φάρος» τής Δυτικής Ελλάδας και γιατί όχι, «φάρος» τής πατρίδας μας! 
Μπορούμε! Το θέλουμε! Θα το πετύχουμε!
Συνεχίζουμε, πάμε μπροστά!
Φιλικά 
Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης


Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης
Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης τού Νικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 αλλά μεγάλωσε στη Πάτρα όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με τη Γεωλόγο Βαλεντίνη Κορέντζελου και έχουν μαζί δύο παιδιά την Σοφία και τον Νικόλα. 
Σπούδασε Θεολογία και Βυζαντινή Μουσική στη Θεσσαλονίκη. Από το 2000 έως το 2003 εργάστηκε ως Γραμματέας τής Ι. Μ. Πετράκη τής Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Από τον Σεπτέμβριο τού 2003 υπηρετεί ως Καθηγητής Θεολόγος M.A.Th. στο Αρσάκειο Γυμνάσιο & Λύκειο Πατρών. Eίναι κάτοχος Master Θεολογίας, Πτυχίου και Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής, καθώς και πτυχίου Βυζαντινής Αγιογραφίας.
Από το 2006 έως το 2010 ήταν Μέλος των Δ.Σ. τού Κοινωνικού Τομέα τού Δήμου Πατρέων. Είναι Μέλος τού Δ.Σ. τής Διακιδείου Σχολής Λαού Πατρών. Το 2010 συμμετείχε για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Πατρέων ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2014 επίσης ως υπ. Δημοτικός Σύμβουλος έλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης στον Συνδυασμό "ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" όντας πρώτος επιλαχών του Συνδυασμού. Τον Ιανουάριο του 2019 ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων και ταυτόχρονα είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ".    Επίσης ήταν Μέλος τής ομάδας εργασίας «Κοινωνικής Πολιτικής και τής Παιδείας – Νεολαίας & Άθλησης» με συντονιστή τον αείμνηστο Άμπετ Χασμάν.
Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι Μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης "ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ".
Είναι μέλος του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού προβληματισμού Πάτρας, Ιδρυτικό Μέλος της Αδελφότητας "Άγιος Απόστολος Ανδρέας", ενώ από τον Μάιο του 2018 είναι μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ίκαρος Πετρωτού Αχαΐας.
Στις δραστηριότητές του συγκαταλέγονται: η διδασκαλία Βυζαντινής Μουσικής, η Διεύθυνση Βυζαντινών και Παραδοσιακών Χορωδιακών Συνόλων, η συμμετοχή του σε χορωδιακά σύνολα τής πόλης μας, η οργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων, η συμμετοχή του ως Εισηγητής σε Συνέδρια, η αρθρογραφία του στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, η εθελοντική του δράση ως εθελοντής Πυρασφάλειας του δάσους του Ομπλού, καθώς και η συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πατρών και Περιχώρων "ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ", ως Γενικός Γραμματέας αυτού επί σειρά ετών.
Από το 2000 έως το 2016 υπηρέτησε το αναλόγιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων Πατρών, αρχικά ως Λαμπαδάριος και μετέπειτα ως Πρωτοψάλτης. Από τον Νοέμβριο του 2016 είναι Λαμπαδάριος του νέου Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, πολιούχου των Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια