Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Μαγκαφάς: Θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Λαζουρά

Την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» του Γιώργου Λαζουρά, ανακοίνωσε ο Νίκος Μαγκαφάς . Η ανα...

Την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» του Γιώργου Λαζουρά, ανακοίνωσε ο Νίκος Μαγκαφάς.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Οι δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου αποτελούν μια τομή στη σύγχρονη ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε συνδυασμός θα εκλέξει τόσους δημοτικούς συμβούλους όσοι αντιστοιχούν στο ποσοστό που θα λάβει στον α΄ γύρο των εκλογών.
Η νέα αυτή πραγματικότητα θα απαιτήσει σημαντικές αλλαγές νοοτροπίας από όλους. Τόσο από τους συνδημότες-ψηφοφόρους όσο και από τους αιρετούς-δημοτικούς συμβούλους και προ παντός από τον ίδιο το δήμαρχο που θα εκλεγεί. Αυτό που θα απαιτηθεί είναι μια νοοτροπία ευρύτερων συμφωνιών, συγκλίσεων και συνεργασιών, αυθεντική έκφραση των αναγκών του Δήμου και μια ουσιαστική εκπροσώπηση όλων των συνδημοτών. Η επόμενη δημοτική αρχή δεν θα είναι μόνο για τους πολιτικούς της φίλους αλλά για όλους.
Η δημοτική αρχή στην οποία μετείχα όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο.. Δεν είναι του χαρακτήρα μου το λιβάνισμα κι ούτε επιτρέπω στον εαυτό μου να σας παρουσιάσω της εικόνα του «όλα καλώς καμωμένα».  Ωστόσο οφείλω καθαρές εξηγήσεις. Ο απολογισμός της δημοτικής αρχής διατηρεί θετικό πρόσημο. Όπως επίσης οφείλω και ένα αναλυτικό απολογισμό των προσωπικών μου πεπραγμένων στη Δήμο. Απολογισμός που, σε κάθε περίπτωση, θα γίνει δημόσια στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Σήμερα όμως ανακοινώνω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» του Γιώργου Λαζουρά, επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω το Δήμο και τους δημότες στο νέο περιβάλλον της απλής αναλογικής κι επειδή θέλω να είμαι παρών στην επόμενη περίοδο που θα είναι γεμάτη προκλήσεις για τον ιστορικό Δήμο μας.
Θέτω την απόφασή μου στην κρίση όλων, με αίσθημα εμπιστοσύνης στους συνδημότες και στις συνδημότισσες, με τους οποίους και τις οποίες στο επόμενο, προεκλογικό, χρονικό διάστημα θα επιδιώξω να συναντηθώ όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια,
Όχι μόνο για να τους μιλήσω αλλά προ παντός για να τους ακούσω.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Νίκος Μαγκαφάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.