HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος στο συνδυασμό του Σπύρου Θεοχάρη

« …Τα Καλάβρυτα είναι  ένας τόπος με απίστευτη ομορφιά και πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα οι περιοχές...

« …Τα Καλάβρυτα είναι  ένας τόπος με απίστευτη ομορφιά και πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα οι περιοχές  των Δημοτικών Ενοτήτων  Παίων Κλειτορίας και Αροανίας που τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει αρκετά πίσω τόσο σε υποδομές όσο και σε αξιοποίηση δυνατοτήτων ! 
Με τον  Σπύρο Θεοχάρη  έχουμε κοινές αντιλήψεις και προτάσεις για την περιοχή μας και θα συμπορευτούμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές δίνοντας ΑΝΑΣΑ αλλαγής και ανάπτυξης για τον Δήμο μας   ..» 

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος από το Πάος  της ΔΕ Παίων  είναι ελεύθερος επαγγελματίας έγγαμος με δύο παιδιά .

«….. Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι υπάρχει  δυνατότητα να αναστρέψουμε την πορεία ερημοποίησης του τόπου μας βγαίνουμε μπροστά και θα δώσουμε αυτό τον αγώνα με αποφασιστικότητα και πολιτικό πολιτισμό  !
 Το χρωστάμε στους εαυτούς μας στα παιδιά μας και στον τόπο που ζούμε ………..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.