HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σταδιακή βελτίωση του Καιρού - Χωρίς προβλήματα όλοι οι κεντρικοί δρόμοι (ΦΩΤΟ)

Σταδιακή βελτίωση του Καιρού από δυτικά, με τα φαινόμενα να εξασθενούν. Από χθες το βράδυ η Δ.Ε.Καλαβρύτων και η Αροανία, ντύθηκαν στα λ...

Σταδιακή βελτίωση του Καιρού από δυτικά, με τα φαινόμενα να εξασθενούν. Από χθες το βράδυ η Δ.Ε.Καλαβρύτων και η Αροανία, ντύθηκαν στα λευκά με αρκετό χιόνι κυρίως στο υψος του Μεγάλου Σπηλαίου αλλά και στα Σουδενά. 
Οι δρόμοι από νωρίς το πρωί με τις εντατικές εκχιονίσεις συνεργείων Δήμου και Περιφέρειας είναι ανοιχτοί και χωρίς προβλήματα σε ολόκληρο το κεντρικό επαρχιακό δίκτυο. 

Την Πέμπτη θα μας επηρεάσει άλλο χαμηλό το οποίο και αυτό έρχεται στη περιοχή μας από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια και το οποίο όμως θα περάσει γρήγορα την Παρασκευή.
Από το απόγευμα της Παρασκευής προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού και το Σάββατο μόνο στην αρχή της ημέρας θα έχουμε τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που γρήγορα θα σταματήσουν. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.