HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοιξιάτικος ο καιρός όλη την εβδομάδα

Ανοιξιάτικος είναι ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα δευτέρα. Ωστόσο, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο κ...

Ανοιξιάτικος είναι ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα δευτέρα. Ωστόσο, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Κρήτη.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.  Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.  Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Την Τρίτη (05/03)
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια και σταδιακά από το απόγευμα στα βόρεια. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Άνεμοι στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Τετάρτη (06/03)
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι:από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι με την ίδια ένταση. Σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Πέμπτη 07-03-2019
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα βορειοδυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια από δυτικές έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 08-03-2019 και Σάββατο 09-03-2019
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις που το Σάββατο βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.