HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Γιωργία Μενύχτα υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Γεωργία  Μενύχτα  Φωτογρ...

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Γεωργία  Μενύχτα  Φωτογράφος Εικονολήπτρια!

« …Τα Καλάβρυτα είναι   τόπος που θα μπορούσε να προσδιοριστεί ως η απόλυτη συλλογή εικόνων τεσσάρων εποχών! Τα χρώματα τα αρώματα οι γεύσεις και η ιστορία εναλλάσσονται αρμονικά δημιουργώντας μια απίστευτη εμπειρία  που παραμένει παρθένα και περιμένει να την αξιοποιήσουμε σε όλα τα επίπεδα  ! 

Με τον  Σπύρο Θεοχάρη  έχουμε κοινή στόχευση  και προτάσεις για την αξιοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τόπος μας και  θα συμπορευτούμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές δίνοντας την  ΑΝΑΣΑ που χρειαζόμαστε όλοι οι Καλαβρυτινοί  για να δημιουργήσουμε  ..» 

Η Γεωργία Ηλ. Μενύχτα από την  Βλασία  είναι Φωτογράφος Εικονολήπτρια  έγγαμη με τρία παιδιά  .

«….. Πολλοί νέοι άνθρωποι που πιστεύουμε ότι ο τόπος μας έχει δυνατότητες σε πολλά επίπεδα εκτός από τα κλασικά προχωράμε μπροστά και συνδημιουργούμε  μια σοβαρή εναλλακτική αναπτυξιακή πρόταση που  δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο κανέναν Καλαβρυτινό όπου και αν βρίσκετε …………..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.