HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι κάτοικοι του Απανώκαμπου πήραν την κατάσταση στα χέρια τους

Μετά από αναμονή και υποσχέσεις χρόνων, πρόσφατα, οι κάτοικοι του απανώκαμπου συντάχθηκαν σε μια κοινή γραμμή με εγγραφό τους που υπογράφ...

Μετά από αναμονή και υποσχέσεις χρόνων, πρόσφατα, οι κάτοικοι του απανώκαμπου συντάχθηκαν σε μια κοινή γραμμή με εγγραφό τους που υπογράφεται από 220, απέναντι στις απραγματοποίητες υποσχέσεις δημάρχου και περιφερειάρχη, οι οποίοι με ανακοινώσεις και ψευτομπαλώματα προσπαθούν να σύρουν την κατάσταση μέχρι τις εκλογές …και βλέπουμε. Μη έχοντας άλλη επιλογή πλέον κατέφυγαν στην παρουσία τους και με πανό, στο οποίο αναφέρονταν το σχετικό αίτημά τους, στην είσοδο της Ιεράς μονής της Αγίας Λαύρας, χθες, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Συμβολικό το σημείο και η μέρα που οι κάτοικοι επέλεξαν,όπου εκτός από τις χιλιάδες κόσμου, εκεί βρέθηκαν και εκπρόσωποι της περιφέρειας και ο δήμαρχος Καλαβρύτων. Ο κόσμος σίγουρα είδε ρώτησε και κατάλαβε την αγανάκτηση. Οι αρμόδιοι όμως για την ώρα μάλλον είναι τυφλωμένοι από το πάθος της επανεκλογής τους. Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι φρόντισαν και στάθηκαν έξω από την Μονή, μακριά από τις εκδηλώσεις, ώστε να σεβαστούν το χώρο και το γεγονός, αλλά ταυτόχρονα και σε ένα κομβικό σημείο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.