HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση για την Κτηματογράφηση στην Κλειτορία

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι και στελέχη της αναδόχου κοινοπραξίας «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 16», η οπ...

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι και στελέχη της αναδόχου κοινοπραξίας «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 16», η οποία, έχει αναλάβει, από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, την κτηματογράφηση των ακινήτων του Δήμου μας, ενημερώνουν τους κατοίκους, σε δύο (2), σε πρώτη φάση, ενημερωτικές συναντήσεις, για όλα τα θέματα, τις δηλώσεις, τη διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα ερωτήματα, σχετικά με την κτηματογράφηση των ακινήτων μας.
Η πρώτη, ενημερωτική συνάντηση, έγινε χθες Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 το απόγευμα στην Κλειτορία, στην αίθουσα της πρώην Μαθητικής Εστίας και ακολουθεί η δεύτερη, ενημερωτική συνάντηση, θα γίνει την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ., στα Κάλάβρυτα, στο «Αρχοντικό της Παλιολογίνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.