Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Υποψήφιος με τον Σπύρο Θεοχάρη ο Δημήτρης Ζουρνάς

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Ζουρνάς Λογιστ...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Ζουρνάς Λογιστής!

« …Παρακολουθώ την πορεία της ΑΝΑΣΑΣ και του Σπύρου Θεοχάρη από την ιδρυτική της διακήρυξη, μου προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ιδέες και το πρόγραμμά τους και δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν ασυγκίνητο όπως θέλω να πιστεύω και κάθε πολίτη του Δήμου μας. 
Μετά από πρόσκληση του Σπύρου Θεοχάρη αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του.
Έχω καταγωγή από το Λευκάσιο Καλαβρύτων, είμαι έγγαμος με τρία παιδιά και κατοικώ και δραστηριοποιούμε στην Κλειτορία ως Λογιστής.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω με την κάθοδό μου στις Δημοτικές εκλογές απευθυνόμενος ιδιαίτερα προς τους νέους ανθρώπους του Δήμου μας είναι πως πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες που μας προσφέρει ο τόπος μας, πως τίποτα δεν έχει χαθεί, πως εμείς είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου και πως ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας γιατί απλά το αξίζουμε!!!..» 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.