HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί «γνώρισαν» τα εργαλεία και τους κινδύνους του διαδικτύου από τον Μ.Σφακιανάκη (ΦΩΤΟ)

Ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) , ειδικός ερευνητής κα...

Ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), ειδικός ερευνητής και αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων Μανώλης Σφακιανάκης βρέθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα και ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα με θέμα “Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο:  Ασφάλεια - Κανόνες - Συμπεριφορές - Μύθοι και Πραγματικότητες”, που διοργάνωσε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων σε συνεργασία με τα Σχολεία της Πόλεως και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα εκδηλώσεων του Kalavrita Canyon Hotel στα Καλάβρυτα, οι παρεβρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικά θέματα που αφορούν το διαδίκτυο, από τον πλέον ειδικό σε αυτό.
Στην ημερίδα αναλύθηκαν οι κίνδυνοι του διαδικτύου αλλά και οι τρόποι για να παραμείνουμε ασφαλείς κατά τη χρήση του.
Εκτός του κ. Σφακιανάκη, μίλησε και η εγκληματολόγος Καλλιόπη Ιωάννου
Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν:
· Τι είναι το διαδίκτυο
· Ποιες διαδικτυακές συμπεριφορές αναφέρονται ως υψηλού ρίσκου
· Μύθοι και Πραγματικότητες
· Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου
· Φαινόμενα Εποχής – Εθισμός – Κυβερνοτρομοκρατία σε ανήλικους και ενήλικους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Καλαβρύτων, π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, γι αυτήν την πρωτοβουλία και σε όλους τους συντελεστές για την σημαντική διοργάνωση, με την οποία όλοι άκουσαν και έμαθαν σημαντικά πράγματα τόσο για τους κινδύνους του διαδικτύου, όσο και για τους τρόπους ασφαλούς πλοήγησης, σε μια εποχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε μέσα από αυτό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.