Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής, το Σάββατο 23 Μαρτίου σε έναν πολύ όμορφ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής, το Σάββατο 23 Μαρτίου σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο Grand Chalet στο Μέγα Σπήλαιο.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα  από Κερπινιώτες και φίλους που ζουν στην ευρύτερη περιοχή, και του οποίους ευχαριστούμε για την παρουσίας τους, το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  
Την Παράσταση βέβαια έκλεψε, όπως πάντα, η παρουσία και ο επιβλητικός ποιητικός λόγος του Ιερέα του χωριού μας ,του πάτερ Γεώργιου  Σαρδελιάνου  ο οποίος είναι πάντα παρών και στις επάλξεις και καταφέρνει με το ρολό του και το κυρός του να δίνει ζωή όχι μόνο στο χωριό μας ,αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Ένα φωτεινό παράδειγμα πίστης και αισιοδοξίας για τον καθένα από εμάς, ένα ακούραστο και με ψυχικά χαρίσματα και αποθέματα Ιερέα.
Παρακάτω παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα της ποιητικής του γραφής .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Χουλιάρας, ο Βοηθός Δημάρχου, κος Νίκος Μαγκαφάς ,ο Δημ. Σύμβουλος Κος Ευθύμιος Φλογεράς, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Δήμο Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος μαζί με υποψήφια μέλη του συνδυασμού του.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών «Στριφτόμπολας» με την πρόεδρο τους κα Γεωργία Χασαποπούλου, αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων καθώς και οι πρόεδροι της Κερπινής, Πλατανιώτισσας, Βάλτας καθώς κ.ά.
Λόγο εκφώνησε εκτός του Πρόεδρου του Συλλόγου Κερπινής κου Αθανάσιου Κούκου,  ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε αναφορά για το μεγάλο όραμα του σημερινού Συλλόγου,  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς και ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.