HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Φώτης Σαμπέρης στον συνδυασμό του Σπύρου Θεοχάρη

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Φώτης Σαμπέρης  Τεχνικό...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Φώτης Σαμπέρης  Τεχνικός Αγροτοκτηνοτροφικών Μηχανημάτων!
« … ο τόπος που μεγάλωσα  αγαπώ  και θέλω πάντα να προοδεύει τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια καθοδική πορεία που είναι απαραίτητο να αναστραφεί για να μην ερημοποιηθεί πλήρως  !  
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του   Σπύρου Θεοχάρη για την είσοδο νέων ανθρώπων στα κοινά θέλω και εγώ να εργαστώ στην συνδιαμόρφωση και στην υλοποίηση μια άλλης πρότασης για την ανάπτυξη του τόπου μας που θα αξιοποιήσει τις απίστευτες δυνατότητες του και σε αυτές τις εκλογές θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση   ..» 

Ο Φώτης Σαμπέρης  από την Ψωφίδα (Τριπόταμα) της ΔΕ Αροανίας   είναι Τεχνικός Αγροτοκτηνοτροφικών Μηχανημάτων   έγγαμος με δύο παιδιά  .

«….. Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι η περιοχή μας  δεν πρέπει να συνεχίσει αυτή την πορεία προς τον μαρασμό ανακυκλώνοντας τις ίδιες πρακτικές και τα ίδια πρόσωπα επί δεκαετίες αλλάζουμε αυτή την λογική για να  δώσουμε μια  ΑΝΑΣΑ στον τόπο μας ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.