HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ποδοσφαιρική Αχαΐα τίμησε Καλάβρυτα και Σκεπαστό

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Rio, πραγματοποιήθηκε χθες 4 Μαρτίου, το βράδυ, η εκδήλωση για τη κοπή της πίτας της Ένωσης...

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Rio, πραγματοποιήθηκε χθες 4 Μαρτίου, το βράδυ, η εκδήλωση για τη κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας. 
Μεταξύ των βραβευθέντων και τα δύο δικά μας σωματεία, Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού.
Την Α.Ε.Καλαβρύτων, εκπροσώπησαν οι Πρόεδροι των δύο σωματείων, Τάκης Βαρβιτσιώτης και Αντώνης Ντόκος αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από μέλη των διοικήσεων και τους προπονητές των δυο ομάδων.

Κατά την βράβευσή οι διοργανωτές, τόνισαν την σημαντική δουλειά που γίνεται στα Καλάβρυτα και στο Σκεπαστό, αναφερόμενοι ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή πορεία της Α.Ε.Καλαβρύτων αλλά και την σημαντική και αξιοζήλευτη προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες της Α.Ε.Κ.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε την ΕΠΣ Αχαΐας για την τιμή και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στα Καλάβρυτα και την ικανοποίησή του που ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αχαΐα μιλά με τα καλύτερα λόγια. Αναφέρθηκε και για την νέα εποχή στην συνεργασία των δυο σωματείαν Καλαβρύτων και Σκεπαστού, τονίζοντας οτι είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.
Ο κ. Ντόκος, ευχαρίστησε και αυτός τους διοργανωτές, επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα δυο ορεινά και "ακριτικά" σωματεία, και την προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύει η ΕΠΣΑ και ολοκλήρωσε με ευχές προς τις διοικήσεις και τους αθλητές.

Στην αίθουσα βρέθηκαν διοικήσεις πολλών σωματείων, ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, οι Βουλευτές του Νομού Κατσανιώτης, Φωτήλας και Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο Τάκης Δημητρίου. Από τα Καλάβρυτα παραβρέθηκε και ο βοηθός Δημάρχου κ. Μαγκαφάς 

Εκτός των Καλαβρύτων και του Σκεπαστού τιμήθηκαν μεταξύ άλλων και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της μεγάλης Παναχαϊκής της δεκατετίας του '70, οι οποίοι προκάλεσαν ρίγοι συγκίνησης. Παρόντας εκτός του Αντώνη Τζανετουλάκου ήταν οι Γρηγόρης Πλιάτσικας, Κώστας Λεβέντης, Κυριάκος Ανδρούτσος, Δημήτρης Σπεντζόπουλος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Βασίλης Στραβοπόδης, Σωτήρης Αυγερινόπουλος, Γιώργος Σιδέρης, οι κόρες του Θέμη Ρήγα, Ελένη και Λαμπρινή, η σύζυγος του Κώστα Δαβουρλή, Ελένη, ο αδελφός του Γιώργου Ιωακειμίδη, Χαράλαμπο.

Τιμήθηκα ακόμα οι Χρήστος Βασιλόπουλος, Νίκος Λυμπερόπουλος και Γρηγόρης Γεωργάτος, Κώστας Πετρόπουλος κ. αλλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.