HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο συνδυασμό Θεοχάρη η Καίτη Μπαλάτσιου

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Καίτη Μπαλάτσιου Ιδιωτι...

Υποψήφια  Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Καίτη Μπαλάτσιου Ιδιωτική Υπάλληλος!
« …Όλη οι περιοχή των Καλαβρύτων  είναι ένας ελάχιστα αξιοποιημένος πανέμορφός χώρος με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα! 
Χρειάζεται όμως άμεσα να αλλάξει νοοτροπία λογική και στόχευση γιατί ο χρόνος αναμονής έχει τελειώσει και οι ευκαιρίες καθώς και οι χρηματοδοτήσεις δεν θα είναι πάντα διαθέσιμες!
Με τον  Σπύρο Θεοχάρη  έχουμε κοινή αντίληψη για τις δυνατότητες του τόπου μας αλλά και για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να τις αξιοποιήσουμε  και  θα συμπορευτούμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές μαζί με την μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που έχουμε αποφασίσει  να ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ όχι απλώς να υπάρχουμε!..» 
Η Καίτη Μπαλάτσιου από τα Κρινόφυτα της ΔΕ Κλειτορίας είναι προγραμματίστρια Η/Υ μιλάει Γαλλικά  και εργάζεται σε μεγάλη Ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.