HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόσβαση στη βάση δεδομένων της Αστυνομίας αποκτά το Λιμενικό

Πρόσβαση στις Βάσεις Δεδομένων των εκδοθέντων Διαβατηρίων, στο Ευρετήριο Σεσημασμένων ατόμων, καθώς και στο Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίηση...

Πρόσβαση στις Βάσεις Δεδομένων των εκδοθέντων Διαβατηρίων, στο Ευρετήριο Σεσημασμένων ατόμων, καθώς και στο Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης Δακτυλικών Αποτυπωμάτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας θα έχει το αρχηγείο του λιμενικού σώματος.
Ήδη μεταξύ του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων) και του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Πληροφορικής) υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας στις 21/03/2019.
Μέσω της πρόσβασης του λιμενικού στις βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται η ΕΛΑΣ, διευρύνεται ουσιαστικά η συνεργασία των δύο Σωμάτων στην από κοινού πρόληψη και αντιμετώπιση έκνομων ενεργειών, ενώ αναβαθμίζεται αποτελεσματικά το αστυνομικό έργο, που επιτελεί το λιμενικό σώμα στις περιοχές ευθύνης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.