HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Κλειτορία, Δάφνη, Σκεπαστό και Καλάβρυτα

Πλούσιες Καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα με επίκεντρο την Κλειτορία, την Δάφνη, Σκεπαστό και Καλάβρυτα. ➤ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Ο Σύλλογος γο...

Πλούσιες Καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα με επίκεντρο την Κλειτορία, την Δάφνη, Σκεπαστό και Καλάβρυτα.
➤ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά Καλαβρυτινό Καρναβάλι, με τη στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στις 12 μ.μ., στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Κέφι, χορός, τραγούδι και όλη η τρέλα του καρναβαλιού σας περιμένουν. Οι καρναβαλιστές θα συναντηθούν στο πάνω μέρος του πεζόδρομου, έξω από το ζαχαροπλαστείο "Ερμείδη", στις 11.00. Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν."
Την Καθαρά ∆ευτέρα 11 Μαρτίου ο Οργανισµός Νεολαίας και Άθλησης του ∆ήµου Καλαβρύτων διοργανώνει διαγωνισµό εκµάθησης κατασκευής και πετάγµατος χαρταετού, στις 11:00 π.µ. στο ∆ηµοτικό Στάδιο των Καλαβρύτων.

➤ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ 
Καρναβαλικό θα είναι το τριήµερο και στην Κλειτορία. 
Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12:00 το µεσηµέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση γκρουπ και αρµάτων που θα κορυφωθεί µε τον «σοκολατοπόλεµο» και τον παραδοσιακό «γαϊδουρόγαµο» στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας. 
Στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει ο αποκριάτικος χορός στη Μαθητική Εστία της Κλειτορίας. 
Την Καθαρά ∆ευτέρα 11 του µηνός τα κούλουµα θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας Τις εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας, σε συνεργασία µε τη δηµοτική αρχή καλώντας µέλη, φίλους και επισκέπτες σε ενεργό συµµετοχή στα δρώµενα, µε κέφι και τη ζωντάνια ώστε να διατηρηθεί ζωντανή η παράδοση και τα δρώµενα του Καρναβαλιού στην περιοχή. 

➤ΣΚΕΠΑΣΤΟ 
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού προσκαλεί σε ένα απολαυστικό διήµερο αποκριάτικων εκδηλώσεων. Το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγµατοποιείται ο αποκριάτικος χορός, ώρα 21:00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκεπαστού. 
Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα γίνει και το καθιερωµένο, παραδοσιακό, καρναβαλικό γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 14:00 το µεσηµέρι. 

➤∆ΑΦΝΗ 
Ο Σύλλογος ∆αφναίων Αχαΐας, σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Καλαβρύτων και τον Ναυτικό Αθλητικό Οµιλο (ΝΑΟ∆), προσκαλεί στο αποκριάτικο γλέντι αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στην πλατεία της ∆άφνης, από τις 11 το πρωί. 
Η µεγάλη ετήσια καρναβαλική παρέλαση µε επικεφαλής της το Βασιλιά Καρνάβαλο της ∆άφνης, θα κλείσει µε το πατροπαράδοτο «γαϊτανάκι» στην κεντρική πλατεία. 
Το βράδυ στις 8:00 στην εκδήλωση που οργανώνει ο ΝΑΟ∆, θα γίνει και η καθιερωµένη απονοµή χρηµατικών βραβείων στις καλύτερες αποκριάτικες µεταµφιέσεις και θα ακολουθήσει βέβαια γλέντι και χορός την κατάµεστη αίθουσα, µέχρι πρωίας.  

➤ΚΕΡΤΕΖΗ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών «Ο Στριφτόµπολας», προσκαλεί στον καθιερωµένο ετήσιο αποκριάτικο χορό του αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 21:00 στην ταβέρνα «Αλλα Κόλπα» στη Κέρτεζη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.