HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας Κέφι, χορός, χαρά, ανεμελιά, αλλά και συνεργασία, μοίρασμα, ομαδικότητα ήτα...

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας
Κέφι, χορός, χαρά, ανεμελιά, αλλά και συνεργασία, μοίρασμα, ομαδικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του διήμερου εκδηλώσεων για το Καρναβάλι και την Καθαρή Δευτέρα που συν-διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας με το Δήμο Καλαβρύτων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν οι δυνάμεις ενώνονται, όταν όλοι γινόμαστε μία ομάδα που προσπαθεί για το καλό του τόπου μας, πόσο το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει!
Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντοπίτες μας και όχι μόνο, που στήριξαν την προσπάθειά μας και που χωρίς αυτούς δε θα είχαμε ένα –κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένο Καρναβάλι και έναν επιτυχημένο Αποκριάτικο χορό το βράδυ της Κυριακής στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας.  Πραγματικά αυτή η προσπάθεια ήταν ομαδική, συμμετείχε πλήθος ανθρώπων που τη στήριξε και η επιτυχία της οφείλεται σε όλους σχεδόν τους συντοπίτες μας.
Για τη διοργάνωση αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ μεγάλο μέρος ανθρώπων που συμμετείχαν με ποικιλία τρόπων στην προσπάθειά μας αυτή. Θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε όσους περισσότερους μπορούμε και απολογούμαστε εκ των προτέρων αν τυχόν παραλείψουμε κάποιον. 
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
-το  Δήμαρχο Καλαβρύτων, κο Λαζουρά Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Κοντογιάννη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την οικονομική στήριξη καθώς και για την παρουσία τους στις Εκδηλώσεις.
-τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας κο Καρρά Βασίλη για τη συνεργασία και τη στήριξη καθώς και για την προσφορά των γλυκών του χορού και λαγάνων της Καθαράς Δευτέρας.
-τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κλειτορίας κο Μεντζέλο Δημήτριο και τη βοηθό Δημάρχου κα Παπαδάτου Χρύσα για τη συμμετοχή τους στο καρναβάλι.
- τους Δημοτικούς Συμβούλους Κους Ζυγούρα Ανδρέα, Δουκλιά Σωτήριο, Παπακανέλλο Γεώργιο, κο Βασιλόπουλο Λεωνίδα, κο Φλογερά Ευθύμιο, τον υποψήφιο βουλευτή κο Χάρη Θεοχάρη καθώς και τους υποψήφιους Δημάρχους για το Δήμο Καλαβρυτών κους Θεοχάρη Σπύρο, Παπαδόπουλο Αθανάσιο και Τσενέ Γεώργιο, τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμο Βαρβιστιώτη, την Πρόεδρο του Συλλόγου «Στριφτόμπολας» της Κέρτεζης, κα Χασαποπούλου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καρνεσίου, κο Μπαλαφούτα, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής «Ο Άγιος Δημήτριος», κο Καμπέρο Χρήστο και πολλούς άλλους που τίμησαν με την παρουσία τους στις Εκδηλώσεις μας.
- Όλους τους συντοπίτες μας (και ιδιαίτερα τους μαθητές Νηπίου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) που έφτιαξαν τα «άρματα» και τις ομάδες που παρέλασαν
-τους Γκίκα Σταυρούλα, Ξανθή Ρέλλου, Κωστόπουλο Γεώργιο για την προσφορά των γαϊδουριών
-τον κο Κοτσιά Χρήστο, πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού, και κο Κόλλια Λευτέρη για την παρουσίαση της Κυριακάτικης παρέλασης
- το Δημοτικό Σύμβουλο,  κο Μηλιτσόπουλο Παναγιώτη,  για τη στήριξη, τη συμμετοχή στο «Γαϊδουρόγαμο» και την προσφορά της φέτας για το χορό του Συλλόγου.
- τον κο Οικονομόπουλο Σπύρο, που στηρίζει το Σύλλογό μας σε κάθε εκδήλωση, για την προσφορά τριών προβατίνων.
- τον Προϊστάμενο της Εστίας, κο Τσάμη Νικόλαο, για τη στήριξη και τη συμμετοχή του. 
- τη Δ/ντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας κα Φωτεινή Δημακοπούλου για τη σκηνοθεσία του γαϊδουρόγαμου και την οργάνωση γκρουπ με τους μαθητές του Γυμνασίου.
- όλους τους συμμετέχοντες στο «γαϊδουρόγαμο» ( κο Δουκλιά Σωτήριο, κα Καραχάλιου Διαμάντω, κο Μηλιτσόπουλο Παναγιώτη,  κα Παυλοπούλου Παναγιώτα, κο Καραμπούλη Ανδρέα, κο Καραχάλιο Λάμπη, κο Μιχαλόπουλο Ασημάκη, κο Κριμπένη Δημήτριο, κο Μαρώση Περικλή και Καραστάθη Νικόλαο καθώς και τον συντοπίτη μας τραγουδιστή παραδοσιακών τραγουδιών, κο Ανδρουτσόπουλο Παναγιώτη κ.α.)
- τη δασκάλα της ρυθμικής κα Αναστασίου Χριστίνα για τη συμμετοχή της με την ομάδα ρυθμικής στο καρναβάλι
-την κα Κατσιαμέτη Δήμητρα για την οργάνωση γκρουπ με τους μαθητές του Νηπίου και Δημοτικού
- τον κο Βαγενά Ιωάννη,  για το μαγείρεμα και σερβίρισμα της προβατίνας και της παραδοσιακής φασολάδας.
-τον Παραδοσιακό Φούρνο κου Καραχάλιου Νίκου που προσέφερε σοκολατάκια και καραμέλες για το σοκολατοπόλεμο
-το Φούρνο του κουΞυνού-Αποστολόπουλου (Καλάβρυτα)  που προσέφερε σοκολατάκια και γκοφρέτες για το σοκολατοπόλεμο
- τις κυρίες Μηλιτσοπούλου Αθανασία, Μηλιτσοπούλου Καλλιόπη, Χαραλαμποπούλου Ευγενία και Παπουτσή Γεωργία που προσέφεραν παραδοσιακά γλυκά για το γαϊδουρόγαμο
-τον κο Κόκκο Γιώργο, για τα τραπέζια και τις καρέκλες
- όλους όσους μας βοήθησαν στις διάφορες εργασίες (μεταφορά υλικών, στολισμό κ.α.)
-όλους τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά του Αποκριάτικου χορού:
Σχολή Οδηγών TESTDRIVE Παυλοπούλου Παναγιώτας,Ξενοδοχείο “MONTHELMOS” Μπαρλογιάννη Δημήτρη, Φυσιοθεραπεύτρια ΜαυραϊδοπούλουΒάλια, ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, Ηχητικά-DJΙσίδωρου Καραχάλιου,Φούρνος Καραχάλιου Νίκου, Κατσιαμέτη Δήμητρα, Μελισσοκομική Ανδρουτσόπουλου Δημήτριου, Μελισσοκομική Κουτρουλάκη Βασίλη, Ταβέρνα «Ο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΣ» Καραμάνου Γεωργίας,Ψησταριά «Μουριές» Γιαννούλια, Ψησταριά «Το Σπιτικό» Παλυβού Παναγιώτη, Ταβέρνα «ΠΗΓΕΣ» Ρηγόγιαννη Παναγιώτη, Καφετέρια «MazeiCafe» Οικονόμου,Φαρμακείο Τσεκούρα Γεωργίου, Κατάστημα «Το παραδοσιακό εύζυμο» Ζουρνά Θεόδωρου,Ιωάννα Γεωργακοπούλου,Βιβλιοπωλείο Λίνας Μαρίνη,  , Κατάστημα Μιχαλοπούλου Νίτσας,Κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ», Σούπερ ΜάρκετΓιουρούκου Γιώργου,Κατάστημα «Η ΚΙΒΩΤΟΣ»-Τσούτσα Κωνσταντίνου, Κρεοπωλείο Βελωνά Βασίλη,Τυροκομείο Μηλιτσόπουλου Παναγιώτη, Κομμωτήριο Κριμπένη Κώστα, Καθαριστήριο ενδυμάτων Ανδρουτσόπουλου Παναγιώτη, DJ Καραχάλιο Ισίδωρο.
Ευχόμαστε σε όλους «και του χρόνου», με το ίδιο πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας! 
Καλή Σαρακοστή!
Εκ’ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.