HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Κοσμοπλημμύρα στο Δαφνιώτικο καρναβάλι (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και πραγματική κοσμοπλημμύρα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στη Δάφνη Καλαβρύτων που διοργάνωσαν, ο Σύλλογο...

Με μεγάλη επιτυχία και πραγματική κοσμοπλημμύρα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στη Δάφνη Καλαβρύτων που διοργάνωσαν, ο Σύλλογος Δαφναίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο(ΝΑΟΔ)
Κέφι, χορός, τραγούδι, φαγητό, αλλά κυρίως ζωντάνια, πανδαισία χρωμάτων, χαμόγελα και πολλή πολλή φαντασία και δημιουργικότητα!!! 
Η κεντρική πλατεία του χωριού, κατακλύστηκε από κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες, που με σύμμαχο τον καλό καιρό, απόλαυσαν  το πανέμορφο τοπίο της Δάφνης. Υπό τον ήχο ρυθμικών  αποκριάτικων τραγουδιών, προσφέρθηκαν δωρεάν, προσφορά του Δήμου Καλαβρυτων,  σουβλάκια που ψήνονταν επι τόπου, κρασί και αναψυκτικά σε ολον τον κόσμο. Το κέφι σιγά σιγά άναψε και κηρυχθηκε η εναρξη της καρναβαλικής παρέλασης με το πατροπαραδοτο "γαϊτανάκι" που έπλεξαν οι μικροί μας φίλοι.  Ακολούθησε η παρέλαση των καρναβαλικών πληρωμάτων με πρώτο πρώτο το βασιλιά Καρνάβαλο. 
Πρωτότυπα, ευφάνταστα, σατιρικά, με πηγή έμπνευσης την επικαιρότητα,  αλλά και παραδοσιακά, τα φετινά θέματα των γκρουπς που συμμετείχαν. 
Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε το kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.