HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γιάννης Καυγάς υποψήφιος με τον Σπύρο Θεοχάρη

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Γιάννης Καυγάς sales ma...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Γιάννης Καυγάς sales manager!
Ο ίδιος δηλώνει: 
« …Ταξιδεύοντας   σε πολλές περιοχές της Ελλάδας  είτε λόγω δουλειάς, είτε για αναψυχή διαπίστωσα πως η περιοχή των Καλαβρύτων ενώ έχει απίστευτη ομορφιά, μοναδική ιστορία, πλούσια παράδοση και δημιουργικούς ανθρώπους  όμως έχει μείνει στάσιμη σε πολλούς κρίσιμους τομείς . Η πορεία αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι η ώρα  να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να  αλλάξουμε αυτή την κατάσταση !
 Κάνοντας λοιπόν,  αυτές τις σκέψεις δεν είχα άλλο στο μυαλό μου από το να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση για αυτή την αλλαγή και να συμπορευτώ με τον Σπύρο Θεοχάρη  έναν άνθρωπο που προσωπικά εκτιμώ  συμμεριζόμενος  τις απόψεις που έχει για την πρόοδο και την εξέλιξη της περιοχής μας .…………..» 

Ο Γιάννης  Ανδρ. Καυγάς  από τα  Αγραμπελα (Πορετσό ) της ΔΕ Αροανίας είναι έγγαμος με   1 παιδί και εργάζεται ως  sales manager- marketing στην  εταιρεία Καλλιμανης ΑΕ  κ Oceana.  . 
 «…..Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με την οικογένεια μου στα Καλάβρυτα. Εδώ έχω αναμνήσεις, φίλους, συνεργάτες, εδώ είναι ο τόπος που αγαπώ και ονειρεύομαι να συνεχίσω να δημιουργώ  και να αγωνίζομαι γιατί εδώ είναι  δικοί μου άνθρωποι ! 
Μαζί με πολλούς συμπολίτες μου  που έχουν την ίδια αγωνία ξεκινάμε αυτόν την όμορφο αγώνα για  να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και η περιοχή μας να πάρει ΑΝΑΣΑ και την θέση που της αξίζει. ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.