HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Aποκαλυπτήρια Μνημείου των ενδόξων Δροβολοβιτών, Φιλικών-Ιερολοχιτών & Αγωνιστών του 1821

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ- ΔΡΟΒΟΛΟΒΙ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-
ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ
«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την λαμπρή εκδήλωση αποκαλυπτηρίων του Μνημείου των ενδόξων Δροβολοβιτών, Φιλικών-Ιερολοχιτών & Αγωνιστών του 1821, που θα πραγματοποιήσουμε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30 στην πλατεία Δροβολοβού, οικισμού της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων Καλαβρύτων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Καλαβρύτων και είναι ενταγμένη στο ευρύτερο πρόγραμμα εκδηλώσεων της εθνικής μας παλιγγενεσίας που θα γίνουν το Μάρτιο 2019, στα Καλάβρυτα και τα Καλαβρυτοχώρια.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο οσιολογιώτατος μοναχός, πρώην Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους και επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γ. Μαξιμος Ιβηρίτης (Νικολόπουλος), εκ Καμενιάνων Καλαβρύτων.
Σημ: Πριν από την εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων θα τελεστεί πανηγυρική Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Χαραλάμπους Δροβολοβού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:(Κωνσταντίνος Νικολόπουλος 6972571650) & (Σπυρίδων Λάμπος 6934219268)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.