HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 90 λεπτά μένουν για το ραντεβού με την ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία, έκλεισε η Α.Ε.Καλαβρύτων μετά τα σημερινά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος που την βρίσκει μια αγωνιστική πριν τ...

Ραντεβού με την ιστορία, έκλεισε η Α.Ε.Καλαβρύτων μετά τα σημερινά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος που την βρίσκει μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή του μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων αγωνίστηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ρίου όπου αντιμετώπισε την ομάδα του Άνω Καστριτσίου και επιβλήθηκε με 2-0. Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο γήπεδο της Ακράτας, η Αιγείρα/Ακράτα υποδέχθηκε τον Αετό Ρίου τον οποίο κέρδισε με 3-0, γκρεμίζοντας τον από την πρώτη θέση. 
Έτσι μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος τα Καλάβρυτα είναι πρώτα με 58 βαθμούς και ο Αετός Ρίου δεύτερος με 57.
Την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου, στην αυλαία του Πρωταθλήματος τα Καλάβρυτα υποδέχονται την Φλόγα Ροδιάς και με νίκη κατακτούν το Πρωτάθλημα και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α΄Κατηγορία, γεγονός που ποτέ ομάδα των Καλαβρύτων δεν έχει πετύχει στο παρελθόν

Ο σημερινός αγώνας με το Άνω Καστρίτσι, μόνο εύκολος δεν ήταν για τα Καλάβρυτα που πίεζαν, είχαν κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την δυνατή άμυνα των γηπεδούχων που έδιναν δυνατές μάχες. 
Στο 40΄όμως, μια εξαιρετική προσπάθεια του Γιαννόπουλου από δεξιά, που έμεινε όρθιος παρα την πίεση δυο αντιπάλων, έβγαλε μπαλιά -μισό γκολ- στον Ασπρούκο που πλάσαρε εύκολα, σημειώνοντας το 0-1 και αποβάλλοντας το άγχος των παικτών των Καλαβρύτων. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 45΄ο προωθημένος Ντάλλας πήρε την μπάλα από δεξιά και από το ύψος της περιοχής με λόμπα, "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα μπήκαν πολύ δυνατά και μέσα δέκα λεπτά έχασαν δυο μοναδικές ευκαιρίες με Γιαννόπουλο και Δημ. Καλαμαρά. Όσο τα Καλάβρυτα δεν καθάριζαν το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι, ανέβασαν στροφές, πίεσαν χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:

Παπαδημητρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόπουλος (61΄Παναγιωτόπουλος), Κλέιβι, Παπαγεωργίου, Ντιούφ, Μενύχτας, Ντάλλας, Γιαννόπουλος (65΄Γκεράρντ), Δημ. Καλαμαράς (87΄Κουτρουμάνης), Ασπρούκος (46΄Σταύρακας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.