HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ρεάλ «πάγωσε» το ΟΑΚΑ με τρίποντο από τα 10 μέτρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης… άφησε ξερό τον Παναθηναϊκό απόψε στο ΟΑΚΑ παίρνοντας τη νίκη με 74-73 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην εκπνοή. Τη νίκη ...

Η Ρεάλ Μαδρίτης… άφησε ξερό τον Παναθηναϊκό απόψε στο ΟΑΚΑ παίρνοντας τη νίκη με 74-73 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην εκπνοή.
Τη νίκη στους Ισπανούς χάρισε ο Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος με ένα απίστευτο τρίποντο σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή ευστόχησε ξεσπώντας σε έξαλλα πανηγύρια.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Καλάθη και τον Παπαγιάννη βασικούς άξονες του πλάνου του και ανάγκασε τη Ρεάλ να κάνει κακές επιλογές στην επίθεσή της.
Οι γηπεδούχοι με γρήγορες επιθέσεις, χτυπούσαν στον αιφνιδιασμό όταν οι Ισπανοί δεν προλάβαιναν να οργανωθούν στην άμυνά τους και εκμεταλλεύονταν τις αργές επιστροφές του Ταβάρες.
Έτσι προηγήθηκαν με 22-8 στο 7’ και με 32-14 στο 10’ με τη Ρεάλ μα έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνά της και την οργάνωση του παιχνιδιού της.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αποτελεσματικός στην αμυντική του λειτουργία και με τον Παπαπέτρου είχε καταφέρει να βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Όχι για πολύ όμως διότι ο Καμπάτσο μπήκε στο ματς και πήρε τα ηνία του ρυθμού. Η Ρεάλ «πάγωσε» το τέμπο, δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να τρέξει πάνω στο παρκέ και με τον Ταβάρες, αλλά και τον Φερνάντεθ έκανε επιμέρους σκορ 3-12 μειώνοντας σε 35-26 στο 14’.
Ο Καλάθης όμως είχε τις απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό πάντως να μην έχει ρυθμό και να επιδίδεται σε ατομικές ενέργειες κλείνοντας έτσι το πρώτο μέρος με 45-33.
Η Ρεάλ συνέχισε στο ίδιο τέμπο το παιχνίδι με τον Γιούλ μάλιστα να μπαίνει στην… εξίσωση και με 8 σερί πόντους να μειώνει σε 50-44 στο 23’.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν στατικοί στην επίθεση με συνέπεια να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους στην άαμυνα των Ισπανών και να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού τους.

Μάλιστα με ένα τρίποντο του Γιούστα η Ρεάλ μείωσε σε 59-53 με τη λήξη του δεκαλέπτου.
Το παιχνίδι έγινε σούπερ ντέρμπι με τη Ρεάλ να μειώνει σε 71-69 στο 37’ και στα 37’’ ο Ράντολφ με ½ βολές μείωσε σε 73-72. Ο Παπαγιάννης έχασε δυο βολές και ο Φερνάντεθ με ένα απίστευτο τρίποντο σχεδόν από το κέντρο στην εκπνοή έκανε το σκορ 73-74 δίνοντας τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Aπό τους Μαδριλένους οι Ταβάρες (14π. 16ρ.), Φερνάντεθ (13π.) και Γιούλ (12π.) ήταν οι καλύτεροι, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του Καμπάτσο (5π.5ρ., 5ας).
Από τον Παναθηναϊκό διακρίθηκαν οι Λάνγκφορντ (14π.) και Καλάθης (14π., 1/8τρ, 9ας)

Τα δεκάλεπτα: 32-14, 45-33, 59-53, 73-74
από: sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.