HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πήρε το Open Μασσαλίας ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή, έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μετά τη Στοκχό...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή, έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μετά τη Στοκχόλμη, επικρατώντας 2-0 (7-5, 7-6) του Κουκούσκιν στον τελικό του Όπεν της Μασσαλίας!
Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης κερδίζει με 7-5, 7-6 (5) τον Μικχαήλ Κουκούσκιν στον τελικό του Open 13 της Μασσαλίας και κερδίζει τον τίτλο!
Ο Τσιτσιπάς παίρνει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του σε τελικό και έχει πλέον δυο νίκες και δυο ήττες αφού το 2018 είχε χάσει στο Τορόντο και στη Βαρκελώνη από τον Ναδάλ. Μαζί με τον τίτλο ο Τσιτσιπάς θα πάρει και 110,000 ευρώ και συνεχίζει ιδανικά στο 2019 στο οποίο ξεκίνησε με πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.