HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού Ολυμπιακού δεν έληξε ποτέ - Αποχώρησαν οι κόκκινοι

Εις βάρος του Ολυμπιακού έκλεισε το φύλλο αγώνα του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι τρ...

Εις βάρος του Ολυμπιακού έκλεισε το φύλλο αγώνα του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι τρεις ρέφερι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος. 
Ο αγώνας διεκόπη οριστικά σε βάρος του Ολυμπιακού, διότι δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Χορηγήθηκε προθεσμία 15 λεπτών, μετά το πέρας της οποίας έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνα», αναφερόταν σχετικά στο φύλλο αγώνα. 
Από ‘κει και πέρα, καταγράφηκαν και δέκα πυρσοί που άναψαν στην κερκίδα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» πριν το τζάμπολ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 15 πόντους διαφορά (40-25) στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία. Οι «πράσινοι» προκρίνονται στον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται βαριά τιμωρία. 

Σύμφωνα, πάντως, με το άρθρο 11 της προκήρυξης του κυπέλλου, προβλέπεται μείωση δύο βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος που συμμετέχουν! Όπερ και σημαίνει ότι θα μειωθούν οι δύο βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα. Αντίστοιχα το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΚ, υπάρχει και το άρθρο 82, παράγραφος β' το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το υπαίτιο σωματείο, είτε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ανεξάρτητα από την αιτία της, είτε για ανεπίτρεπτη βαθμολογική διευκόλυνση άλλων σωματείων δεν συμμετέχει σε αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλου, ή αποχωρεί πριν από την λήξη του ή αποσύρει την βασική του ομάδα από αγώνα και αγωνίζεται με αναπληρωματική, εφηβική ή παιδική ομάδα» Πάντως εάν και εφόσον τιμωρηθούν με το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ  κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σταυρόπουλος είπε για την αποχώρηση ότι «είναι απόφαση της διοίκησης, τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Κάναμε προσπάθειες, αλλά αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει πολύ καιρό τώρα, αλλά φτάνει πια σε αυτή τη φαρσοκωμωδία. Έπρεπε να φύγουμε πιο πριν στο παιχνίδι, αλλά τέλος σε αυτή την κωμωδία. Να πάρει τα μέτρα της η Πολιτεια, ο Υφυπουργός πρέπει να καθαρίσει αυτή τη βρωμιά», ενώ σχετικά με την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανέφερε: «Αυτό προφανώς εύχεται ο κύριος Γιανακόπουλος, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι».
Όσο για το τι είχε πει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ; «Όλα αυτά που γίνονται είναι μεθοδευμένα. Έχουν απλήρωτους παίκτες. Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Και εμείς έχουμε χάσει αλλά δεν φεύγουμε από το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.