Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΠ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τέλος στην οικονομική αιμορραγία των κτηνοτρόφων για την αδειοδότηση των στάβλων

Βασική στρατηγική και προγραμματική επιλογή της πρωτοβουλίας μας αποτελεί η δημιουργία προϋποθέσεων για την αναστροφή της ερημοποίησης τη...

Βασική στρατηγική και προγραμματική επιλογή της πρωτοβουλίας μας αποτελεί η δημιουργία προϋποθέσεων για την αναστροφή της ερημοποίησης της περιοχής μας και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να προτείνουμε συγκεκριμένα έργα και δράσεις  .
Ένας πολύ μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για την εγκατάσταση νέων κτηνοτρόφων και για την οικονομική και ανταγωνιστική βιωσιμότητα των ήδη εγκατεστημένων είναι το δαιδαλώδες  νομικό πλαίσιο και η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση της αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων. Πέραν αυτών  το επόμενο διάστημα τα πρόστιμα μη συμμόρφωσης από τις επιτροπές σταυλισμού θα είναι εξοντωτικά !
Δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Καλαβρύτων θα αξιοποιήσει το επιστημονικό του δυναμικό και θα προχωρήσει άμεσα στην προτυποποίηση και πιστοποίηση  σταυλικής εγκατάστασης  σύμφωνα με το ισχύων εθνικό και ευρωπαϊκό  θεσμικό πλαίσιο ! 
Ο συγκεκριμένος  φάκελος θα είναι στην διάθεση των  κτηνοτρόφων  ΔΩΡΕΑΝ   προκειμένου να μπορούν άμεσα χωρίς κόστος να προχωρούν στην αδειοδότηση  της εγκατάστασης τους  προκειμένου να  ασχοληθούν απερίσπαστοι  με  αυτό  που γνωρίζουν να κάνουν  καλά την παραγωγή  και να σταματήσει πλέον η βάναυση εκμετάλλευσή τους από τους κάθε λογής επιτήδειους  !

ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ : 6.000€        
 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ 4.000€ -15.000€

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.